Μαύρο Ρόδο : Τα σκοτεινά μυστικά του Γεράσιμου

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε Τα σκοτεινά μυστικά του Γεράσιμου

Πείτε μου ποιος δεν έχει σκοτεινά μυστικά σε αυτή τη σειρά

Ο Γεράσιμος είναι ένα παιδί με αξίες, πολύ εργατικό και χαμηλών τόνων. Η αχίλλειος πτέρνα του είναι η Ελισάβετ, η παιδική του φίλη, τους συνδέουν πολλά πράγματα. Η Ελισάβετ είναι ο άνθρωπος που αγαπάει πιο πολύ από την ζωή του».

Πως θα αντιδράσει ο Γεράσιμος όταν αντιληφθεί ότι ο Πέτρος έχει στρέψει όλη του την προσοχή στην Ελισάβετ;

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο : Ηγουμένη-Θέμης σε συμμαχία φωτιά, χωρίζουν Ελισσάβετ και Πέτρο

Μαύρο Ρόδο : Οι σκοτεινές πλευρές του Γεράσιμου θα βγουν στην επιφάνεια

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα με τον Βίκο στήνουν ενέδρα θανάτου

«Όταν αντιλαμβάνεται ότι ο Πέτρος περιτριγυρίζει την Ελισάβετ θα μπει μπροστά. Ο Γεράσιμος έχει σκοτεινές πλευρές και κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια. Έχω κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου, τις αξίες, αλλά και το ότι είμαι δοτικός με τους ανθρώπους που αγαπάω», είπε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Γεράσιμος έχει προσαρμόσει τη ζωή του γύρω από την Ελισάβετ, κι αυτή είναι η διαφορά του με τον ρόλο. Ο ηθοποιός έχει ερωτευτεί έντονα, αλλά δεν έχει αλλάξει όλη του τη ζωή για έναν άνθρωπο.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Η Πρώτη συνάντηση Θέμη- Ηγουμένης θα είναι εκρηκτική

Μαύρο Ρόδο : Οι σκοτεινές πλευρές του Γεράσιμου θα βγουν στην επιφάνεια

Ο Νίκος Κουκάς ασχολήθηκε με το μόντελινγκ όταν ήταν στην Αμερική, ωστόσο εκείνο που του άρεσε ήταν να ενσαρκώνει ρόλους και στα 18 του βρέθηκε να σπουδάζει υποκριτική στις ΗΠΑ.

Εκτός από το «Μαύρο Ρόδο», ο Νίκος Κουκάς συμμετέχει και στην παράσταση «Λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά» στο «Στούντιο Μαυρομιχάλη».

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close