Μαύρο-Ρόδο-Πέτρος-Ελισσάβετ

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το στοίχημα που οδηγείται σε έρωτα.

Κάπως έτσι γίνονται οι μεγάλοι έρωτες…

Έναν απαγορευμένο έρωτα αναμένεται να δούμε στη σεζόν, που ξεκίνησε και στο Μαύρο ρόδο με την Ελισσάβετ λίγο πριν χειροτονηθεί ως καλόγρια να ερωτεύεται τον Πέτρο, κάτι που φυσικά δεν προβλέπεται στη ζωή, που επέλεξε να ζήσει.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισσάβετ κινδυνεύει από την μητριάς της

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα της σειράς

Ο φοιτητής από το πρώτο κιόλας επεισόδιο γνωρίζει την Ελισάβετ και δείχνει να μαγεύεται από την ομορφιά της. Μπορεί λοιπόν, στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10 να τον δούμε να έρχεται ερωτικά κοντά με πρόσωπο της οικογένειας της, αλλά παράλληλα κάτι ύπουλο ετοιμάζεται.

Δείτε ακόμη Μαυρο ρόδο : O αναπτρεπτικός ρόλος της Λουκίας Παπαδάκη

Μαύρο Ρόδο: Αυτοί είναι οι βασικοί ήρωες της σειράς

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη πρώην του Θέμη σκότωσε τη μάνα της Ελισσάβετ

Οι συμφοιτητές του αντιλαμβάνονται, πως ο φίλος του κοιτάει κάπως τη μοναχή και ”πάνω στην πλάκα” τον προκαλούν να την ”ρίξει”. Εκείνος ως γνωστός γόης, που σαγηνεύει πολλές δέχεται, σύμφωνα με το tv24, παρ’ όλο που για εκείνον υποβόσκει ένα πραγματικό ενδιαφέρον…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close