Μόλις χθες επόμενα επεισόδια :  91 , 92 , 93 , 94

Μόλις χθες επόμενα επεισόδια Περιλήψεις των επεισοδίων 91 , 92 , 93 , 94 : Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Μόλις χθές επεισόδιο 91 στις 16/02/22

Επεισόδιο 90

Η Κέλλυ πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να συναντήσει τον εισαγγελέα και εκείνος ελπίζει ότι θα περάσουν μία νύχτα πάθους όπως παλιά. Ο Χρήστος είναι έξαλλος από αυτή την εξέλιξη και προσκαλεί μία συνοδό να του κάνει παρέα. Η Κέλλυ καταφέρνει τον εισαγγελέα να της υποσχεθεί ότι για αντάλλαγμα θα ελευθερώσει τον γιο της από τη φυλακή και εκείνη του αποκαλύπτει ότι τόση ώρα τον ηχογραφούσε και τώρα τον έχει στο χέρι.

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 86, 87 , 88 , 89 , 90

Ο Στέφανος επισκέπτεται τη Λουίζα και της προτείνει να συμμαχήσουν κατά του Σπύρου και ό,τι εντόπισε τον Νικήτα στην Κούβα. Ο Μιχάλης και η Λουίζα τα ξαναβρίσκουν και αποφασίζουν από κοινού να προσπαθήσουν για την Κατερίνα. Η Έλενα εκβιάζει τον Μιχάλη να την δεχτεί πίσω, αλλιώς θα καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ του Σπύρου. Η Κορίνα είναι έξαλλη με τη μητέρα της που έδιωξε τον Αντώνη από το σπίτι και έρχονται σε σύγκρουση. Ο Αντώνης ζητάει από τη Μαρία να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία.

Μόλις χθές επεισόδιο 92 στις 17/02/22

Επεισόδιο 92

Η κόντρα της Λουίζας και του Σπύρου για την επιμέλεια της Κατερίνας συνεχίζεται όλο και πιο έντονα καθώς ο Σπύρος πλέον δεν φοβάται να αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό. Ο Μιχάλης και ο Στέφανος συνεργάζονται εναντίον του Σπύρου και προσπαθούν να προστατεύσουν τη Λουίζα.

Ο Χρήστος είναι διαλυμένος ψυχολογικά και αποφασίζει να χωρίσει την Κέλλυ. Ο Μιχάλης θα πάει κρυφά να δει την Κατερίνα και άθελά του θα τη στρέψει εναντίον του. Ο Ιάσονας συγκρούεται για πρώτη φορά ανοιχτά με τον Αντώνη. Λένε όσα δεν έχουν πει χρόνια τώρα, αλλά αυτή η σύγκρουση θα αποβεί μοιραία.

Μόλις χθές επεισόδιο 93 στις 18/02/22

Επεισόδιο 93

Ο Ιάσονας γλιτώνει πάρα τρίχα, χάρη στον Αντώνη. Η Δάφνη, συγκινημένη, του ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Αχιλλέα, βρίσκει τη διεύθυνση του διακινητή που έδωσε στον Σπύρο την ουσία με την οποία νάρκωσε τη Λουίζα. Ο Στάθης τελικά αθωώνεται, η Κέλλυ όμως έχει να αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά τις αμφιβολίες του Χρήστου για το μέλλον της σχέσης τους.

Δείτε επίσης : Μόλις χθες επόμενα επεισόδια : 81 , 82 , 83 , 84 , 85

Η Χριστίνα ανακοινώνει στον Θωμά τον θάνατο του πατέρα του, και του δίνει ένα κουτί με τα πράγματά του, το οποίο περιέχει ένα πολύ ξεχωριστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Μόλις χθές επεισόδιο 94 στις 19/02/22

Επεισόδιο 94

Τα σκουλαρίκια που χάρισε ο Θωμάς στην Ιωάννα φωτίζουν την κλοπή που έγινε στο σπίτι των Κεχαγιά πριν δέκα χρόνια. Θα συνδέσουν την κλοπή με τον θάνατο του Αλέξανδρου; Ο Μιχάλης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να πουλάει τη ναρκωτική ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Λουίζας.

Ο Ιάσονας βλέπει τον πατέρα του πρώτη φορά να αγωνιά γι’ αυτόν. Η Δάφνη προσπαθεί να έρθει κοντά ξανά με τον Αντώνη ενώ η Άννα φαντάζει μια καινούρια απειλή για τη σχέση τους. Ο Στέφανος, σε συνεργασία με τον Μιχάλη, φτάνουν στα ίχνη του Νικήτα. Θα τον φέρουν πίσω; Εκείνος θα τολμήσει να ομολογήσει ότι συνεργάστηκε με τον Σπύρο;

Δείτε όλα τα επόμενα επεισόδια και όλα τα spoilers από τις φετινές σειρές με ένα κλικ εδώ

Close