Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τους χαρακτήρες της σειράς και τι ρόλο θα παίζει  κάθε ηθοποιός ξεχωριστά

Ποικιλία ηθοποιών βλέπω….

Η νέα, καθημερινή δραματική σειρά εποχής του Alpha, Ο Παράδεισος των Κύριων κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα πάντα για την συγκλονιστική υπόθεση αλλά και τους ήρωες.

Αθήνα 1963. Το πολυτελές κατάστημα γυναικείας μόδας Ο Παράδεισος των Κύριων είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Οι χαρακτήρες της σειράς

Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την σταρ Ελλάς και λαμπεροί καλεσμένοι από το χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με την παρουσία τους τους ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γέρακα και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης αλλά και τη ζωή τους.

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Πότε αρχίζει και τί θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς

Ο Ντίνος έχει δύο όνειρα, να δημιουργήσει το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο κατάστημα γυναικείας μόδας και να παντρευτεί την Αμαλία. Τα δύο αυτά όνειρα είναι αλληλοεξαρτώμενα, γιατί ο πατέρας της Αμαλίας και διοικητής της τράπεζας, Χριστόφορος Μπουραντάς, δεν πρόκειται να δώσει την κόρη του σε κάποιον θα αδημιούργητο.

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Άπιστος: Ο Αράς έτοιμος να χάσει τα πάντα

Οι δύο ερωτευμένοι, που είναι ένα χρόνο μαζί, περιμένουν πως και πως να γίνουν τα εγκαίνια του μαγαζιού και αυτό να πάει καλά ώστε να μπορέσει ο Ντίνος να ζητήσει το χέρι της…

Ο Αριστείδης, από την άλλη, πιο πραγματιστής, έχει ως προτεραιότητα να επιτύχει στο μαγαζί, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τον γάμο του με τη μνηστή του, Ντέπυ. Τον απασχολεί, όμως, και κάτι άλλο, το οποίο έχει κρατήσει κρυφό απ’ όλους.

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Άπιστος: Ντερίν και Λεϊλά συνωμοτούν για το κακό της Ασιγιά

Πρόσφατα έμαθε ότι οι γονείς του, τους οποίους έχει χάσει εδώ και κάποια χρόνια, τον είχαν υιοθετήσει όταν ήταν βρέφος και ψάχνει να βρει τις ρίζες του. Κλειδί στην αναζήτηση του το κτίριο του παραδείσου που είναι πεπεισμένος ότι του κληροδοτήθηκε από τους βιολογικούς τους γονείς.

Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση που έχει οργανώσει ο πατέρας της Αιμιλίας για τα γενέθλια της. Τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, που η Αμαλίας για τα γενέθλια της.

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Από τον Σασμό στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει

Τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, που η Αμαλία κλείνει τα 20 χρόνια της, θα ανακόψουν απότομα τα σχέδια και των δυο και θα τους φέρουν αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος, που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Ντίνος Παπακώστας (Αργύρης Πανταζάρας)

Συνιδιοκτήτης του παραδείσου τον κυριών. Θέλει να γράψει ιστορία στον χώρο της μόδας, να κατακτήσει τον επιχειρηματικό κόσμο και να γίνει αντάξιος της κοινωνικής θέσης της Αμαλίας, κόρης του διοικητή της τράπεζας, με την οποία έχει κρυφό δεσμό, για να μπορέσει να ζητήσει το χέρι της.

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Αυτή η νύχτα μένει: Ένας ανεξιχνίαστος φόνος συνεχίζει να τους απειλεί

Φιλόδοξος ρισκάρει και δεν αποδέχεται την ήττα. Ο παρορμητικός χαρακτήρας του τον οδηγεί συχνά σε λάθος αποφάσεις. Δίκαιος με τους υπαλλήλους του, αλλά σκληρός όταν τον παρακάμπτουν.

Αριστείδης Γέρακας (Μιχάλης Σαράντης)

Συνιδιοκτήτης του παραδείσου τον κυριών. Συνέταιρος του Ντίνου. Έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος μετά τον θάνατο των γονιών του, όταν του κληροδότησαν το κτίριο του παραδείσου, και προσπαθεί χωρίς να έχει μιλήσει σε κανέναν να βρει τις ρίζες του.

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Mega spoilers για την σειρά

Είναι αρραβωνιασμένος με την πρώην σταρ Ελλάς Ντέπυ Βλαστού, αλλά αφοσιωμένος στον παράδεισο. Έχει τον έλεγχο των οικονομικών της επιχείρησης. Κλειστός και μετρημένος, προσπαθεί να προσγειώσει και να συγκρατήσει τον Ντίνο, με τον οποίο, παρά την συγκρουσιακή τους σχέση, τους ενώνει ισχυρή φιλιά και αδερφική αγάπη.

Μιράντα Παππά (Ευαγγελία Συριοπούλου)

Υπεύθυνη καταστήματος και διευθύντρια προσωπικού του Παραδείσου. Ήταν άριστη μαθήτρια, αλλά τραγικά συμβάντα, τα οποία δεν θέλει να θυμάται, της στέρησαν την ευκαιρία να συνεχίσει το σχολείο. Αυστηρή, επιφυλακτική και απαιτητική δε συγχωρεί εύκολα και δεν κάνει τα στραβά μάτια. Παρουσιάζεται ως απόμακρη, ψυχρή, κλειστή.

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Μαύρο ρόδο : Υπόθεση και Πρωταγωνιστές

Όμως κατά βάθος, είναι συναισθηματική και κρυφά ερωτευμένη με τον Ντίνο. Δεν έχει μιλήσει σε κανέναν για το παρελθόν της, ενώ κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, που θα ανατρέψει τη ζωή όλων.

Χριστόφορος Μπουραντάς (Λάζαρος Γεωργακόπουλος)

Διοικητής τράπεζας, πατέρας της Αμαλίας και του Άγη. Έχασε τη γυναίκα του πριν από χρόνια και μεγάλωσε τα παιδιά του με τη βοήθεια της αδερφής της γυναίκας του.

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι ανατροπές του Β’ κύκλου

Αυστηρός και παλαιών αρχών, δεν διστάζει να πληγώσει τους δικούς του ανθρώπους για να τα διατηρήσει την κοινωνική του εικόνα.

Βικτώρια Καρτεζίνη (Θεοδώρα Τζήμου)

Γόνος πλούσιας οικογένειάς, αδελφή της νεκρής σύζυγό του Χριστόφορου, διευθύντρια βρεφοκομείου, κοσμική. Έχει αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη και τον ξεχωρίζει από την Αμαλία, για την οποία νιώθει ζήλια, όπως και για την συχωρεμένη την αδερφή της.

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι ήρωες πληρώνουν το τίμημα του πάθους

Είναι αδίστακτη, σκληρή, δε συμμερίζεται τα αισθήματα των άλλων και μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα της.

Αμαλία Μπουραντά (Νατάσα Εξηνταβελώνη)

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ολες οι εξελίξεις του Β Κύκλου Από την Μυρτάλη και τον Αλέξη

Κόρη του Χριστόφορου. Δεν μπόρεσε ποτέ να χτίσει ουσιαστική σχέση με τη θεία και τον αδερφό της. Έξυπνη και ευαίσθητη, έχει προοδευτικές απόψεις και αριστερές πεποιθήσεις, αν και φοβάται της επαναστάσεις. Είναι ερωτευμένη με τον Ντίνο.

Άκης Μπουραντάς (Νίκος Λεκάκης)

Γιος του Χριστόφορου. Έχει περιστασιακές σχέσεις και μία σταθερή φιλική σχέση με προνόμια με την κολλητή του φίλη, τη Δάφνη, η οποία, παρόλο που το παίζει άνετη και μέλος της παρέας των αγοριών, είναι ερωτευμένη μαζί του, δημιουργώντας του προβλήματα.

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ή που θα με συμπαθήσεις ή που θα με φοβηθείς

Είναι η αδυναμία της θείας του, όχι όμως και του πατέρα του, που δε χάνει ευκαιρία να τον υποτιμά και να τον συγκρίνει με την αδερφή του, την οποία ζηλεύει.

Μάρκος Γιαννόπουλος (Χρήστος Πλαϊνής)

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η επιστροφή της Φανής που θα καθηλώσει

Λογιστής του παραδείσου. Σύζυγος της Πιπίτσας και πατέρας της Γεωργίας και του Στέφανου. Είναι στοργικός και υποστηρικτικός πατέρας και σύζυγος, παρόλο που η σύζυγος του, η Πιπίτσα έχει αλλάξει και προσπαθεί να μεγαλοπιαστεί. Ηθικός, μετρημένος, άνθρωπος του καθήκοντος.

Αποστολής Βασιλείου (Βαγγέλης Αλεξανδρής)

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική διώχνει την βιολογική της μητέρα

Κτηματομεσίτης, πατέρας του Πάρη, σύζυγος της Όλγας. Προικοθήρας αδίστακτος και ωμός άνθρωπος. Τη σύζυγό του δεν την ερωτεύτηκε πότε. Γίνεται συχνά προσβλητικός απέναντι της και απέναντι στον γιο τους, τη διαφορετικότητα του οποίου δεν μπόρεσε ποτέ να δεχτεί.

Όλγα Βασιλείου (Γωγώ Μπρέμπου)

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σπύρος Πετρουλάκης

Η κόρη του κτηματομεσίτη Αργύρη Μαυράκη, σύζυγος του Αποστόλη και μητέρα του Πάρη. Έχει αδυναμία στον γιο της και είναι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό της, παρόλο που ποτέ δεν πήρε την ανταπόκριση που αναζητούσε.

Πάρης Βασιλείου (Γιώργος Νούσης)

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Γιος του Αποστόλη και της Όλγας. Λόγω του τραυλισμό του, έπεφτε θύμα εκφοβισμού στο σχολείο, γεγονός που του άφησε τραύματα. Έχει εμμονικό πάθος με την Αμαλία και τάσεις αυτοκαταστροφής. Όταν πιέζετε, γίνεται επικίνδυνος.

Γεωργία Γιαννοπούλου (Τζένη Καζάκου)

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος τσεκουρώνει τους tweeterαδες

Η κόρη του Μάρκου και της  Πιπίτσας, είναι ντροπαλή, μαζεμένη και σιωπηλή. Ο πατέρας της επιμένει να δώσει εξετάσεις για το πανεπιστήμιο, αλλά εκείνη έχει όνειρο να γίνει σύζυγος και μητέρα.

Ζηνοβία Καλλιμάνη (Αλεξάνδρα Παντελάκη)

Μοδίστρα του παραδείσου και παιδική φίλη της μητέρας του Ντίνου. Η Ζηνοβία είναι άτομο εμπιστοσύνης και το κέντρο αναφοράς του Παραδείσου.

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Όλοι δίνουν λογαριασμό σε εκείνη, ακόμα και ο Αριστείδης με τον Ντίνο. Εξαιρετική στη δουλειά της αλλά και καυστική.

Πασχάλης Μπενετάτος (Μιχάλης Παναδής)

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Γιος της Σύρμώς. Έχει ενοικίασει και δουλεύει μόνος του το καφέ γαλακτοζαχαροπλαστείο το κεντρικών απέναντι από το παράδεισο. Πρόσχαρος και πολυλογάς ξέρει τα πάντα για όλους, αλλά ποτέ δεν κουτσομπολεύει, τουλάχιστον μπροστά τους.

Ζαχαρούλα Μπενετάτου (Ειρήνη Βαλατσού)

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Κόρη της Σύρμως. Έρχεται από το χωριό με όνειρο να κατακτήσει την Αθήνα να γίνει σαν τη Βουγιουκλάκη και να γνωρίσει έναν πλούσιο διάσημο Αθηναίο. Ερωτεύεται τον Ντίνο αλλά χωρίς ανταπόκριση.

Ντέπυ Βλαστού (Τραιάνα Ανανία)

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Πρώην σταρ Ελλάς, αρραβωνιαστικιά του Αριστείδη. Φιλόδοξη και υπεράνω. Τον Αριστείδη τον αγάπησε και ήταν μαζί του πριν ακόμα φτιάξε τον παράδεισο όμως τον τελευταίο καιρό έχει απογοητευτεί μαζί του γιατί δεν είναι η προτεραιότητα του. Θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και δυναμώνει όταν δεν της δίνουν την δέουσα σημασία.

Τζένη Τσόκα (Δέσποινα Τσούτσα)

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Πωλήτρια στο παράδεισο. Συγκατοικεί σε ένα μικρό σπίτι με τη συνάδελφο της, την Κούλα. Κύριος στόχος της είναι να κερδίσει την καρδιά του Πασχάλη

Κούλα Τζελέπη (Σμαράγδα Αδαμοπούλου)

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Πωλήτρια στον παράδεισο. Σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο πολυτεχνείο και παράλληλα δουλεύει ως πωλήτρια για να βγάλει τα προς το ζην. Έξυπνη μεθοδική και αποτελεσματική.

Δάφνη Ζήση (Έλενα Μεγγρέλη)

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Κόρη εργοστασιάρχη και κοσμικής κυρίας. Φίλη του Άγη. Προσποιείται ότι είναι εντάξει με την ελεύθερη σχέση που έχει με τον Άγη αλλά, ενώ από τη μία του δίνει συμβουλές, από την άλλη τον σαμποτάρει ενεργά.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close