Ο παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης τσακίζει την Αμαλία

Ο παράδεισος των κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Αποστόλης τσακίζει την Αμαλία

Να ηρεμήσουμε λίγο λέω εγώ….

Η ληστεία η οποία θα γίνει στον Παράδεισο θα φέρει τα άνω κάτω τόσο στον Ντίνο όσο και σε άλλους ήρωες. Ο ληστής μπαίνει στο κατάστημα αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους. Όμως ενώ η ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη τα πράγματα δε πηγαίνουν για τον ληστή όπως τα περίμενε και έχει σχεδιάσει.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης τσακίζει την Αμαλία

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας ανατρεπτικός έρωτας γεννιεται

Θα έχουμε ανατροπές αλλά και συγκρούσεις που επηρεάζουν όλους όσους βρίσκονται παγιδευμένοι εκεί. Μάλιστα κάποιοι από αυτοί κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και τη ζωή τους. Η Σύρμω δεν αντέχει από όλα όσα γίνονται και καταρρέει. Από την άλλη η Όλγα φαίνεται ότι βλέπει μπροστά της για πρώτη φορά την αλήθεια πίσω από το κτίριο του Παραδείσου και μένει έκπληκτη από το μυστικό.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Αιματηρή ληστεία στον παράδεισο

Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 57 , 58 , 59 , 60

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στα δικαστήρια οι Βρεττάκοι

Ο Αποστόλης ταράσσει την Αμαλία με αυτά που της λέει με την κοπέλα να σκέφτεται σοβαρά όσα τις αναφέρει. Ταυτόχρονα ο Άγης βγάζει την Αμαλία εκτός εαυτού σε σημείο που αναγκάζεται να τον απειλήσει ανοιχτά προκειμένου να συμμορφωθεί.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Βίκου στην Ηγουμένη που θα λυγίσει καρδιές

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης τσακίζει την Αμαλία

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα σκληρή διαμάχη Αστέρη -Αργυρώς

Η Βικτώρια ζητάει από τον Χριστόφορο να της κάνει μία χάρη όμως εκείνος το αρνείται. Μία απρόσμενη επισκέψη στο γραφείο του φέρνει την Βικτώρια σε δύσκολη θέση. Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος παρασέρνεται προς κάτι το οποίο δε πίστευε ποτέ ότι θα ακολουθήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close