Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Βίκου στην Ηγουμένη που θα λυγίσει καρδιές

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκινητικές καθώς θα δούμε  την εξομολόγηση του Βίκου στην Ηγουμένη που θα λυγίσει καρδιές

ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ

Το σχέδιο του Βίκου στο Μαύρο Ρόδο στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία. Ο θάνατος της Αγγελικής αποτέλεσε για εκείνον πολύ βαρύ πλήγμα και δεν μπορεί να συνέλθει από το τραγικό συμβάν.

 

Στο Μαύρο Ρόδο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά την τραγωδία. Ο Θέμης πονάει για τον χαμό της Αγγελικής και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση για τον θάνατό της. Είναι σίγουρος ότι υπαίτιος γι’ αυτό είναι ο Βίκος και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να έχει την ίδια τύχη με την Αγγελική.

Ο Θέμης Καστρινός αποφασίζει να συνεχίσει μέχρι τέλους τη βεντέτα και να στείλει εκείνος στον τάφο. «Εγώ θα τον σκοτώσω», μονολογεί και εννοεί κάθε λέξη. Ο πόνος του είναι αβάσταχτος, αλλά και ο Βίκος πονάει πολύ για τον θάνατο της Αγγελικής. Ήταν το τελευταίο άτομο στον κόσμο που ήθελε να βλάψει, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο : Η Κύρα Διαλύεται και ζητά εκδίκηση

Μαύρο-Ρόδο-Θέμης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Σαράντος και Γιάννα το νέο ζευγάρι

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης καταρρέει στην αγκαλιά της Ηγουμένης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο

Μετά την τραγική εξέλιξη, ο Βίκος εξαφανίζεται. Όχι γιατί φοβάται την εκδίκηση του Καστρινού, αλλά γιατί θέλει πρώτα από όλα να τα βρει με τον εαυτό του. Και για εκείνον ο πλέον κατάλληλος προορισμός είναι η Γερακιανή και το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου. Δεν είναι κοντά στον Θεό, ούτε πιστεύει, αλλά ο λόγος της άφιξής του στη Γερακιανή είναι η ηγουμένη.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία μανιασμένη ορμάει στον Βίκο

Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο ρόλος της γυναίκας που μπαίνει στη ζωή του Βίκου

Η προηγούμενη συνάντηση που είχε μαζί της τον σημάδεψε. Και θέλει να τη συναντήσει ξανά και να μιλήσουν, αν και έχει πολλές αμφιβολίες για την θρησκεία. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του το μοναστήρι και ειδικά η ηγουμένη είναι αυτό που χρειάζεται.

Ο τρόπος που τον προσέγγισε την προηγούμενη φορά αλλά και τα λόγια που του είπε ήταν βάλσαμο. Ο Βίκος εξομολογείται στην ηγουμένη ότι είναι καταραμένος, αφού χάνονται όσοι είναι πραγματικά κοντά του και αγαπά. Τα βάζει με το Θεό για την αδικία που του συνέβη, ενώ αποκαλύπτει ότι δεν γνώρισε οικογένεια και γονείς και η Αγγελική ήταν το στήριγμά του.

Δείτε ακομη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 44 , 45 , 46

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος εμφανίζεται στην κηδεία και προκαλεί οργή

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης καταρρέει στην αγκαλιά της Ηγουμένης

Οι συζητήσεις τους πλέον είναι πολλές και η ιστορία του άγγιξε ευαίσθητη χορδή της ηγουμένης, αφού εκείνη έχασε τον γιο της. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βίκου και θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για τη ζωή του. Πώς θα αντιδράσουν όταν αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό; Γιατί όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Βίκος είναι ο γιος της ηγουμένης. Η συνέχεια αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close