Η Γη της Ελιάς:  Στα δικαστήρια οι Βρεττάκοι

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι επεισοδιακές καθώς θα δούμε στα δικαστήρια τους Βρεττάκους για άλλη μια φορά.

ΑΑΑΧΧΧΧ

Ο Νίκος Γαλανός βρέθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη παραχωρώντας την πρώτη συνέντευξη της χρονιάς.

Ο ίδιος αναφέρθηκε αρχικά στο ρόλο του, στην πετυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς». Όπως είπε πλέον ο ρόλος του έχει «μαλακώσει» καθώς το κοινό έβριζε έντονα τον ρόλο του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ακριβώς ένα βήμα πριν τη τρέλα

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καταστρέφει την Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική θα αποβάλει;

«Ήμουν πολύ κακός, έβριζα τους πάντες και το χαιρόμουν, γι’ αυτό και είμαι σε αυτή τη δουλειά» εξήγησε μιλώντας για τον ρόλο του Ισίδωρου.

«Υπάρχει κόσμος που ταυτίζεται με τους ήρωες των σειρών. Στην περίπτωση τη δική μου επειδή τα “έβαζα” με αγαπημένους ήρωες της σειράς, μετά έβριζαν εμένα» συμπλήρωσε. Μετά απ’ όλα αυτά, όπως αποκάλυψε, συζήτησαν με τη σεναριογράφο της σειράς, Βάνα Δημητρίου, να «μαλακώσουν» λίγο τον χαρακτήρα του ρόλου του.

«Με τη Βάνα είμαστε φίλοι 40 χρόνια και πάνω» δήλωσε ο ίδιος.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ ξανάρχεται με στόχο την Αθηνά

Μιλώντας για τα χρόνια που σπούδαζε στη Δραματική Σχολή και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής είπε πως συνειδητοποίησε αρχικά πως έχει σημασία να κάνει αυτό που αγαπά και πως τον θεατή τον ενδιαφέρει η δουλειά του κάθε ηθοποιού.

«Η προσωπική ζωή του ηθοποιού και του κάθε καλλιτέχνη δεν πρέπει να αφορά τον θεατή» προσέθεσε.

«Πιστεύω πως κάποια πράγματα γίνονται ή θα γίνουν, είτε το θέλεις, είτε όχι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, εξηγώντας πως αποτελεί μία φιλοσοφία ζωής. «Υπάρχει κάτι από πριν, υπάρχει και κάτι στο μέλλον, πέρα από αυτό που βλέπουμε τώρα» συμπλήρωσε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης θα αποτελειώσει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω καταρρέει

Ο ίδιος πιστεύει όπως είπε πως όλες οι προσωπικές σχέσεις μας έρχονται από το παρελθόν, γίνονται στο τώρα και μπορεί να γίνονται στο μέλλον.

«Έχω απομυθοποιήσει πολλά πράγματα και δεν απασχολούν το μυαλό μου…υπάρχουν όμως και πράγματα πολύ δυνατά, όπως ο θάνατος. Ο θάνατος είναι μία κατάσταση πολύ δυνατή που σοκαριζόμαστε…» σημείωσε.

 

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: 4 χωρισμοί έρχονται

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος έρχεται σε επαφή με τον ντετέκτιβ για να βρει το εγγόνι του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 73 , 74 , 75 , 76 , 77

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την εξέλιξη της σειράς.

Στα της «Γης της ελιάς»ο ηθοποιός δεν αρνήθηκε να δώσει και ορισμένα spoilers για τις μελλοντικές κινήσεις του πάτερ φαμίλια των Βρεττάκων.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 73 , 74 , 75 , 76 , 77

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο πνιγμός που θα καθηλώσει

«Ο Καπερνάρος δεν είναι τόσο καθαρός και ξέρουμε ότι σαν φαταούλας να μπει παντού. Από την άλλη η Μυρτάλη έχοντας περάσει διάφορα στάδια να μην δέχεται να είναι μες στην εταιρεία, να είναι αυτοκέφαλη, έφτασε σε ένα σημείο να μην ξέρει τι κάνει».

«Ο Ισίδωρος έχοντας μία μεγάλη εταιρεία στα χέρια του, δεν είναι επιπόλαιος, ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα».

«Η Μυρτάλη θα μάθει από τα μαθήματα. Υπάρχουν προβλήματα με τη Βασιλική και τον Φίλιππο, θα γίνει αίτηση διαζύγιο».

«Με την Αγγελική που είναι πραγματική εγγονή μου κάπου μπερδεύονται. Θα γίνει μάχη και θα την κερδίσουμε, θα το πάρουμε εμείς το παιδί, θα το υιοθετήσουμε και μπαίνει στο όνομα του Μάνου».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close