Ο Παράδεισος των Κυριών : Ο Χριστόφορος έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως Χριστόφορος έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα.

Να τα ο Μπουραντάς για να δούμε…

Ο ηθοποιός Λάζαρος Γεωργακόπουλος που υποδύεται τον Χριστόφορο Μπουραντά  αναφέρθηκε στους τους λόγους που τον έκαναν να δεχτεί τον ρόλο τού. Επίσης μίλησε και για τις εξελίξεις που θα ήθελε αυτός να έχει ο χαρακτήρας που υποδύεται.

Δείτε επίσης : Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19 , 20

Ο Παράδεισος των Κυριών : Ο Χριστόφορος έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 21 , 22 , 23 , 24

Ο Παράδεισος των κυριών’ είναι μια πολύ διαφορετική σειρά. Αυτή είναι η επιτυχία που ξεχώρισε, κατευθείαν με το βγήκε, από τις άλλες σειρές. Είναι μια δεκαετία καταπληκτική, ούτως ή άλλως, η δεκαετία του ’60, αλλά όλη αυτή η ιστορία με το πολυκατάστημα, τη μόδα και όλα…

Ήταν μια εποχή που δεν ήταν εύκολο να παντρευτείς από έρωτα, ιδίως σ’ αυτά τα κοινωνικά στρώματα υπήρχε συγχώνευση εταιριών, δύο μεγάλες οικογένειες συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν μια μεγαλύτερη εταιρία. Οπότε ο Χριστόφορος Μπουραντάς έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο δεν μπορεί να καταλάβει, παρόλο που ο ίδιος το έχει ζήσει, αλλά πόσα πράγματα που έχουμε ζήσει δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε στα παιδιά μας.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Αυτό που ελπίζω να γίνει σε σχέση με τον Μπουραντά, είναι σιγά σιγά να προχωρήσει σαν άνθρωπος. Έχουμε μια κόντρα ανάμεσα στην παράδοση και την μοντερνικότητα που έχει η δεκαετία αυτή. Εγώ αυτό που θα ήθελα είναι σιγά σιγά ο χρόνος να τον παρασύρει μπροστά, να κάνει βήματα μπροστά, να μη μείνει πίσω, σε όλη αυτή τη μεγάλη επανάσταση που έρχεται.

Δείτε επίσης : Μαύρο Ρόδο: Η κόρη της Πολυξένης είναι παιδί του Θέμη

Ο Παράδεισος των Κυριών : Ο Χριστόφορος έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος εκβιάζει την Μυρτάλη

Ναι μπορεί να ακολουθήσει τον καιρό και μη μείνει πίσω, ένας άνθρωπος που κρατάει τις παραδόσεις και τις αρχές του. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που αλλάζουν.

Για την πρόταση για να συμμετέχει στον «Παράδεισο των κυριών:

«Καταρχάς αυτό που με ενδιαφέρει, είναι ένας ρόλος να μου ’λέει κάτι’. Όταν μου έγινε η πρόταση για τη σειρά είχε μια μεγάλη δυσκολία για μένα, δηλαδή όλη αυτή η ιστορία με το στούντιο που είναι για τα ελληνικά δεδομένα κάτι πάρα πολύ δύσκολο.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Παύλος λέει στον Νικηφόρο πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του

Ο Παράδεισος των Κυριών : Ο Χριστόφορος έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άγγελος και Υβόννη σε ομολογία σοκ

Τεράστιο πολυκατάστημα, δρόμοι, κοστούμια, σκηνικά. Είναι μια δύσκολη ιστορία. Απ’ τη μία με φόβιζε και απ’ την άλλη με ιντρίγκαρε πάρα πολύ, γιατί λες ότι αν πετύχει αυτό μπορεί να έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, συν του ότι ο ρόλος έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο για μένα είναι το ότι δεν έχει ζήσει τη ζωή που ήθελε.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος σώζει τη Καλλιόπη από τη φωτιά

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

 

Close