Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ντίνος είναι στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Το χάνουμε το παιδί μαςς

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον «Παράδεισο των Κυριών» με τον Ντίνο να πέφτει στα ποτά και τα ξενύχτια εξαιτίας της Αμαλίας. Ο Παπακώστας δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Αμαλία τον έχει ξεγράψει κι έτσι προσπαθεί να ξεχαστεί με τους χειρότερους τρόπους.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία εγκαταλείπει την οικογένεια της

Ο-Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Με ποια είναι παντρεμένος ο Ντίνος

Η Βικτωρία κι ο Χριστόφορος προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να απομακρύνουν την Αμαλία από τον Ντίνο. Γρήγορα μαθαίνουν ότι ο Ντίνος είναι παντρεμένος και δεν χάνουν καμία ευκαιρία, με αποτέλεσμα αμέσως να ενημερώσουν την Αμαλία.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος και ο Αποστόλης θα συγκρουστούν

Ο-Παράδεισος-των-Κυριών-Αμαλία-Ντίνος

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτόρια πετάει την Πολυξένη στο δρόμο

Όταν το ακούει η Αμαλία πέφτει στα πατώματα και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας που αγάπησε την κορόιδευε μέσα στα μούτρα της. Έτσι, ξεκόβει κάθε επαφή μαζί του και αρνείται να του μιλήσει.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19 , 20

Παράδεισος-των-Κυριών-Αμαλία-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ευτυχία συγκρούονται για τα μάτια του Κουράκου

Η Βικτώρια φαίνεται ότι δεν χαίρεται που πλήγωσε την ανιψιά της τόσο πολύ, αλλά τουλάχιστον κατάφερε τον σκοπό της. Μαζί με τον Χριστόφορο, βρίσκουν ευκαιρία και προσπαθούν να την πιέσουν περισσότερο να παντρευτεί τον Πάρη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγάζει την Αθηνά από την φυλακή πολύ γρήγορα

Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ χάνει το μυαλό της

Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι η Αμαλία έμαθε το μεγάλο του μυστικό, στον «Παράδεισο των Κυριών». Προσπαθεί να τη βρει για να της εξηγήσει, αλλά εκείνη δε θέλει ούτε να τον βλέπει. Τότε αρχίζει να ξενυχτάει και να πίνει, καθώς και να περνάει τα βράδια του με γυναίκες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης γιος του Παύλου;

Δείτε ακόμη Σασμός: Πατέρας έγινε πρωταγωνιστής- Η συγκινητική φωτογραφία

Ο Μάρκος όταν βλέπει ότι το αφεντικό του αρχίζει να χάνει τον εαυτό του προσπαθεί να τον συγκρατήσει, σύμφωνα με το youfly, αλλά γρήγορα θα έρθουν σε μεγάλη σύγκρουση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close