Η-Γη-της-Ελιάς:-Ισίδωρος-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ισίδωρος εκβιάζει στεγνά την Μυρτάλη.

Άντε μπράβο βρε Ισίδωρε γιατί πολύ αέρα έχει πάρει η Μυρτάλη…

Στη Γη της Ελιάς, η Μυρτάλη συνεχίζει να έχει αυτή τη σκληρή στάση απέναντι στους συνεργάτες της – και όχι μόνο. Μάλιστα με πολύ καμάρι λέει ότι αυτές τις τακτικές είχε και ο πατέρας της και τα πήγε πολύ καλά.

Υιοθετώντας όμως αυτή τη στρατηγική, αυτό που καταφέρνει είναι να διαλύσει τόσο την επιχείρησή της με τις κρέμες αλλά και να βάλει σε κίνδυνο τη συνοχή της οικογένειάς της. Οι Βρεττάκοι πλέον είναι σε πόλεμο…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πικραίνεται από τον Γιώργη

Η Γη της Ελιάς: Η επιχείρηση της Μυρτάλης πάει για την καταστροφή;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή – Αυτός είναι ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων και δεν είναι ο γιος του Ιάκωβου

Η Μυρτάλη συνεχίζει να φέρεται σκληρά και απαξιωτικά στους εργάτες τού ελαιοτριβείου. Έχει μια αυταρχική και προκλητική στάση, η οποία δεν αρέσει πρώτα απ’ όλα στους εργαζόμενους, οι οποίοι αρχίζουν να κάνουν παράπονα στους Βρεττάκους.

Ωστόσο και από την πλευρά των Βρεττάκων γίνεται όλο και λιγότερο αποδεκτή η συμπεριφορά της οι οποίοι, για μια ακόμη φορά, της εξηγούν πώς πρέπει να φέρεται στους υπαλλήλους και τους εργάτες:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος πεθαίνει και τα αφήνει όλα στην Ιουλία

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη διώχνει από την εταιρεία τον Ισίδωρο

«Μυρτάλη, οι άνθρωποι δεν είναι σκουπίδια, ούτε δούλοι σου για να μιλάς έτσι. Εργάζονται και μάλιστα πολύ σκληρά για το συμφέρον της εταιρείας. Για κοίτα σύνελθε, γιατί θα τους διώξεις όλους με τους τρόπους σου και θα έχουμε πρόβλημα», της λέει ο Μάνος.

Την ίδια στιγμή αναλαμβάνει δράση και η Μαρίνα και προσπαθεί να τη νουθετήσει: «Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω. Τι έχει αλλάξει, μου λες; Ηρέμησε λίγο, κατέβασε τους τόνους, μόνο κακό κάνεις με αυτόν τον τρόπο σου», της τονίζει, αλλά η Μυρτάλη δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ασπασία Αρετή και Αναστασία απαγάγουν το Θανάση

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Βρεττάκος

«Με συγχωρείς, αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι ποιος είναι το αφεντικό. Μέχρι χθες ήταν όλα χαλαρά και ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε. Αυτά πια είναι κομμένα», της απαντάει.

Στο μεταξύ τα ίδια προβλήματα συνεχίζει να αντιμετωπίζει και η Ισμήνη, η οποία αποφασίζει να αποχωρήσει από την εταιρεία τους: «Μυρτάλη μου λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις μόνη σου. Εγώ φεύγω. Αποχωρώ από την εταιρεία», της ξεκαθαρίζει, μην αντέχοντας άλλο την κακή συμπεριφορά τής συνεργάτιδάς της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ένα βήμα πριν βρει τον άντρα με το δαχτυλίδι

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη παγώνει απέναντι στον Σωκράτη Δρακόπουλο

Ωστόσο αυτό δεν αρέσει στη Μυρτάλη κι έτσι οι δύο πρώην φίλες και συνεργάτιδες φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση της Μυρτάλης στη Γη της Ελιάς ταράζει την οικογένειά της
Λίγο αργότερα, παίρνοντας στην κυριολεξία φόρα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ μαχαιρώνει πισώπλατα την Αθηνά

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένης και Στάθης συγκρούονται

«Θέλω να συναντηθούμε όλοι μαζί. Θέλω να γίνει γενική συνέλευση να συζητήσουμε ή μάλλον να σας ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό», λέει στον Μάνο, στην Ιουλία και τον Ισίδωρο.

Έτσι κλείνουν ραντεβού στο σπίτι του Ισίδωρου, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, όπου η Μυρτάλη προκλητικά τους ανακοινώνει στη γενική συνέλευση: «Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβω ουσιαστικό ρόλο στην εταιρεία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Ευτυχία συγκρούονται για τα μάτια του Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος έρχονται κοντά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγάζει την Αθηνά από την φυλακή πολύ γρήγορα

Απαιτώ να αντικατασταθεί ο θείος Ισίδωρος και να αναλάβω εγώ η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης», υποστηρίζει και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Η Μυρτάλη έχει φέρει στα όριά της την οικογένεια και οι αντιρρήσεις απ’ όλους θα είναι σφοδρές: «Έχεις τρελαθεί τελείως; Θέλεις να μας διαλύσεις;», της «επιτίθεται» ο Μάνος, ενώ ο Ισίδωρος θυμώνει απίστευτα, με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας ετοιμάζεται να εκβιάσει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close