Σασμός-Παύλος-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος σώζει τη Καλλιόπη από τη φωτιά.

Μωρε μπράβο ο Παύλος…. εγώ δεν το περίμενα πάντως…

Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο ενώ οι ετοιμασίες του γάμου  Μαθιού Βασιλικής προχωράνε .Οπως θα δούμε,  έχοντας περάσει 40  κύματα επιτέλους παντρεύονται και στήνουν ένα τρικούβερτο γλέντι στο χωριό….

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος έρχεται στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική και Μαθιός σε κλειστό γάμο

Αλλά, όταν εκεί εμφανίζεται ο Παύλος όλοι οι παρευρισκόμενοι παγώνουν θεωρώντας πως ο Παύλος θα τα τινάξει όλα στον αέρα . θα γίνει φονικό! λέει ο ένας με τον άλλον. Όμως, τελικά ο Παύλος εύχεται στους νεόνυμφους και το γλέντι συνεχίζεται κανονικά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο μεγαλύτερος φόβος του Αντώνη και της Μαρίνας γίνεται πραγματικότητα

Σασμός: Ο Παύλος ανοίγει νέο μέτωπο

Δείτε ακόμη Σασμός: Μάνα κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός

Μετά το γάμο του γιου της η Καλλιόπη θα έρθει αντιμέτωπη με ένα σκληρό χτύπημα της μοίρας.  Ενα βράδυ ανάβει το καντήλι του Βασίλη και σκέφτεται όλα όσα περάσαμε μαζί. Δυστυχώς όμως το καντήλι παίρνει φωτιά και το σπίτι τυλίγεται στις φλόγες .

Η Καλλιόπη εγκλωβίζεται και εξαιτίας των καπνών δεν μπορεί να πάρει ανάσα . Βοήθεια καίγομαι, ουρλιάζει όμως κανείς δεν είναι κοντά για να την σώσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Χαμός με Σταύρο και Αστέρη στο μνημόσυνο

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Λίγο πριν άφησει την τελευταία της πνοή, σαν από μηχανής θεός εμφανίζεται ο Παύλος. Την παίρνεις στην αγκαλιά του και την βγάζει έξω απ’ το σπίτι, που γίνεται στάχτη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Άγρια επίθεση με όπλο του Μαθιού στον Παύλο

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Από φίλοι εχθροί – Η Νάντια έρχεται και κάνει άνω κάτω Νικηφόρο Μανώλη

Έχοντας σώσει τη ζωή της Καλλιόπης ζητάει ως αντάλλαγμα οι Βρουλάκηδες να κρατήσουν τα κτήματα του Αγγελου. Αν σήμερα ζεις το χρωστάς σε μένα της λέει θα δεχτεί η Καλλιόπη την πρόταση του ή με τη συμπεριφορά της θα τα κάνει χειρότερα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close