Παγιδευμένη: Μία άγρια δολοφονία και έναν θύμα που ζητά δικαίωση

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως μια άγρια δολοφονία και έναν θύμα που ζητά δικαίωση.

Τι θα δουν τα ματάκια μας ένας θεός το ξέρει…

Μία άγρια δολοφονία, ένα νεαρό θύμα που ζητά δικαίωση και δύο εκπρόσωποι του νόμου που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρουν τον ένοχο. Κανείς και τίποτα δεν τους έχει προετοιμάσει για όσα ακολουθήσουν. Η νέα δραματική σειρά του ANT1 θα είναι μία αληθινή γροθιά στο στομάχι.

Παγιδευμένη: Μία άγρια δολοφονία και έναν θύμα που ζητά δικαίωση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από τα αστέρια στα μαχαίρια

Η ιστορία πάνω στην οποία βασανίζονται οι παγιδευμένοι ένα σενάριο τούρκικης σειράς η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία στη γείτονα χώρα, είναι πολυεπίπεδη.

Κι αυτό το κατάλαβαν αμέσως οι ηθοποιοί παίρνοντας στα χέρια τους τα πρώτα επεισόδια και ξεκινώντας τα γυρίσματα. Γυρίσματα που συνέχισαν με εντατικούς ρυθμούς, αφού το κανάλι θέλει να έχει ικανό στοκ στις αρχές του Σεπτέμβρη, με το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Παγιδευμένη: Μία άγρια δολοφονία και έναν θύμα που ζητά δικαίωση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο ιδιοκτήτης του club θα φέρει ταραχές στην Μάνη

Σύμφωνα με το μέχρι τώρα προγραμματισμό, η σειρά θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι η παραγωγή πρέπει να… τρέξει για να προλάβει, συνυπολογίζονται και το απαραίτητο διάλειμμα του Αυγούστου.

Γι’ αυτό το κάλεσμα της σκηνοθέτιδας Βίκυς Μανώλη ήρθε νωρίς και οι πρώτες σκηνές γυρίστηκαν στα… αστυνομικά γραφεία. Εκεί όπου σπεύδει ο εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) μόλις ενημερώνεται ότι ο μικρότερος αδερφός του έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος για ένα στυγερό έγκλημα.

Παγιδευμένη: Μία άγρια δολοφονία και έναν θύμα που ζητά δικαίωση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βιολέτα έρχεται κοντά με το Φίλιππο

Ο ίδιος, γνωστός για το πάθος με το οποίο αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη, θέλει να παίζει πάντα με τους κανόνες. Αυτήν τη φορά, όμως, είναι αναγκασμένος να σκεφτεί διαφορετικά. Για να φτάσει στην αλήθεια, ζητά τη βοήθεια μιας νεαρής δικηγόρου, της Άννας Ροδίτη (Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ).

Εκείνη, που στάθηκε από μικρή σαν βράχος στο πλευρό της μητέρας της όταν ο πατέρας της μπήκε άδικα στη φυλακή για κλοπή που δεν έκανε, έμαθε μην αφήνει τίποτα και κανέναν να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της.

Παγιδευμένη: Μία άγρια δολοφονία και έναν θύμα που ζητά δικαίωση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λάζαρος έρχεται για εκδίκηση

Ως δικηγόρος πια, ακολουθεί κάθε μέσο για να πετύχει αυτό που θέλει, ακόμα κι αν δεν της επιτρέπει… Ξέροντας ότι αυτή μόνο θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον αδερφό του και να αποδείξει την αθωότητά του, ο Δημήτρης της αναθέτει την υπόθεση. Κι εκείνη της αφιερώνεται ολοκληρωτικά, μέχρι που έρχεται στο φως η ταυτότητα του θύματος: είναι η μικρή της αδερφή!

Διλήμματα, μυστικά, συναισθήματα σε σύγκρουση και αλήθειες που κανείς δεν αντέχει να φέρει στο φως. Όλα αυτά πραγματεύονται οι παγιδευμένοι, μία ιστορία για δύο τελείως διαφορετικούς ανθρώπους που αναγκάζονται να συνεργαστούν για να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα.

Παγιδευμένη: Μία άγρια δολοφονία και έναν θύμα που ζητά δικαίωση

Δείτε ακόμη Σασμός: Τότε θα αποχωρήσει η Βασιλική απο την σειρά

Ένα φόνο που έχει αλλάξει τελείως και τις δικές τους ζωές και τους καλεί να βρουν τον αληθινό ένοχο. Παγιδευμένοι ξαφνικά σε ένα λαβύρινθο, ψάχνοντας τη διέξοδο χωρίς πολλές φορές να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη.

Η πορεία που θα διανύσουν θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά ταυτόχρονα θα ταράξει συθέμελα τη σχέση τους με τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν. Γιατί, όπως θα καταλάβουμε κι εμείς από το πρώτο επεισόδιο, η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο. Και κανείς δεν μπορεί να θεωρείται αθώος…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close