Παγιδευμένοι-Άγγελος-Άννα-Δημήτρης

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Άγγελος χωρίζει Άννα και Δημήτρη.

Ρε πάμε καλά με αυτόν που έχουμε μπλέξει;;

Η αγαπημένη δραματική σειρά των τηλεθεατών του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία για λίγο καιρό και πρόκειται να επανέλθει στην μικρή οθόνη κατά πάσα πιθανότητα με τον νέο χρόνο.

Ωστόσο εμείς θα σας εξασφαλίσαμε όσα πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια, οι εξελίξεις της σειράς αναμένονται καταιγιστικές και περισσότερο καθηλωτικές σε σχέση με τα επεισόδια που ήδη έχουμε παρακολουθήσει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι : Δείτε την μητέρα της Μυρτώς Ροδίτη – Σας θυμίζει κάτι ;

Παγιδευμένοι: Η Άννα βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η αμνησία που θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους

Αυτό γιατί ο Άγγελος μέσα  απο την φυλακή καταφέρνει να καθοδηγεί στη ζωή όλων εκεί που ο ίδιος θέλει και σιγά-σιγά πετυχαίνει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να εκδικηθεί όσους προσπάθησαν να τον τιμωρήσουν.

Μέσα σε όλους αυτούς είναι φυσικά ο Δημήτρης και η Άννα, όπως ήδη σας είχαμε αποκαλύψει ο Δημήτρης αναγκάζεται να εξομολογηθεί στην δικηγόρο πως ο πατέρας του, ο Σπύρος, έβαλα στην φυλακή τον πατέρα της, τον Κοσμά, πριν από περίπου έξι χρόνια για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε πότε.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Σταύρος υποψιάζονται τους πάντες για την απόδραση του Άγγελου

Παγιδευμένοι: Με ανατρεπτικό φόνο τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος και το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του

Η Άννα όπως θα δούμε, αναστατώνετε ιδιαίτερα, καθώς πίστευε πως αφού η υπόθεση της δολοφονίας της αδερφής της έκλεισε θα μπορούσε να προχωρήσει την σχέση της με τον Δημήτρη. Ωστόσο, αυτή η αποκάλυψη τη σοκάρει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι- Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ : Έτσι γίνονται οι τέλειες μπούκλες της

Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο φόνος του Άγγελου δεν είναι ότι φαίνεται

Η Άννα είναι σε τεράστιο δίλημμα: Να συνεχίσει να βρίσκεται με τον άντρα που αγαπά, ο πατέρας του οποίου ευθύνεται για την δυστυχία της οικογένειά αυτής, ή να τον διαγράψει:

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα παγιδεύει τον Άγγελο στην απόδραση του

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος αλλάζει τα σχέδια του Άγγελου

Προς μεγάλη απογοήτευση του Δημήτρη, η Άννα ηθικά και μόνο αποφασίζει να μείνει μακριά του. Το μίσος που νιώθει για τον Σπύρο την επηρεάζει και χωρίζει από τον Δημήτρη. Φυσικά αυτή η εξέλιξη χαροποιεί τον Άγγελο που κατάφερε να τους διαλύσει. Για πόσο όμως θα μείνουν χωριστά η Άννα και ο Δημήτρης;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close