Παγιδευμένοι-Άγγελος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή με τον φόνο του Άγγελου.

Ωχ ωχ σβήνω σβήνω…

Η προφυλάκιση του Άγγελου ανακάτεψε για τα καλά την τράπουλα στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι». Εκείνος είναι βέβαιος πως θα πάρει την εκδίκησή του από όσους τον έφεραν σε αυτή τη θέση και πως θα βγει από τη φυλακή.

Με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο και μια στάση στο νοσοκομείο, ο Άγγελος καταφέρνει να δραπετεύσει. Αυτό που δεν γνωρίζει, ωστόσο, είναι ότι έχει παρέα στο αυτοκίνητο διαφυγής. Η Άννα βρίσκεται στο πίσω κάθισμα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα της

 

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Χρύσα μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα

Ο Άγγελος πέφτει νεκρός. Οι Αρχές ανακρίνουν την Άννα και εκείνη ορκίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα. Ωστόσο, δεν την πιστεύουν και τελικά κατηγορείται για τη δολοφονία του Άγγελου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο αδικοχαμένος αδερφός του Σπύρου

Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έτσι θα είναι το τέλος του πρώτου κύκλου

Μπορεί να έχει πολλούς λόγους για να σκοτώσει τον Άγγελο, ωστόσο η Άννα δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο. Επομένως, ποιος είναι ο φονιάς του Άγγελου;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα γίνει για ακόμη μια φορά η ασπίδα του Θοδωρή

Παγιδευμένοι-Άγγελος-Θοδωρής

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, τα σενάρια για τη δολοφονία του νεαρού είναι δύο. Από τη μία υπάρχει περίπτωση να τον σκότωσε ο Γεράσιμος, ο παππούς του Δημήτρη, ο οποίος έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στη σειρά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στην φυλακή

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εύχεται να σαπίσει ο γιος του μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οργανώνει την απόδραση του Άγγελου

To δεύτερο σενάριο αναφέρει πως ο Άγγελος δολοφονήθηκε από κάποιον άνθρωπο του Χατζή ή και από τον ίδιο τον πατέρα του. Σκληρό σίγουρα αλλά μέχρι στιγμής έχουμε δει ότι είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να πάει μπροστά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close