Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οργανώνει την απόδραση του Άγγελου

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αλέκος οργανώνει την απόδραση του Άγγελου.

Είσαι εσύ ένα μούτρο…

Ο Άγγελος έχει καταφέρει να σπείρει το τρόμο σε όλους και περισσότερο στον πατέρα του, ο οποίος ήταν επισκέπτεται στη φυλακή. Έχεις σκεφτεί τι θα γίνει στο τέλος; τον ρωτά. Δεν με νοιάζει.

Τι μπορεί να είναι χειρότερο; Θα είμαι εδώ για πολύ καιρό. Αυτός είναι ο νέος μου κόσμος. Δεν υπάρχει ζωή, δεν υπάρχουν όνειρα, δεν υπάρχει ελπίδα, του απαντά εκείνος, ξεκαθαρίζοντας του ότι ο ίδιος δεν έχει να χάσει τίποτα πια.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Παγιδευμένοι: Στην φυλακή η Άννα κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης σε Άννα: Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου μα δεν μπορώ

Ο Αλέκος κάνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση στο γιο του, με τον απαγάγει από τη φυλακή και να τον φυγαδεύσει στο εξωτερικό με αντάλλαγμα να ξεχάσει όσα γνωρίζει. Ο Άγγελος δέχεται.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η παράξενη διορία μέχρι τις 6 για να σκάσει η βόμβα

Παγιδευμενοι: Η οικογένεια Χατζή στα μαχαίρια

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Στην φυλακή η Άννα κατηγορείται για τον φόνο του Άγγελου

Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας έρχεται αντιμέτωπος με την κόρη του στο νοσοκομείο. Η μικρή τον κατηγορεί για ό,τι συνέβη στην μητέρα της. Τι θέλεις από τη μαμά μου; Από πού την γνωρίζεις; Γιατί συναντήθηκες με μία παντρεμένη γυναίκα; τον ρωτά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης θα κάνει πρόταση γάμου στην Άννα

Παγιδευμένοι-Άγγελος-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα αρνείται να συγχωρέσει την μητέρα της

Παράλληλα, η Άννα ζει ένα ακόμη δράμα, αυτή τη φορά με την ανιψιά της, τη Λίνα, η οποία φοβούμενοι ότι θα αποκαλυφθεί πως πήρε αναβολικά, κάνει μία κίνηση απελπισίας.

Μέσα από την περιπέτεια της, μάλιστα, μαθαίνει ότι την εκβιάζει κι αυτήν ο Άγγελος. Λίγο αργότερα, της τηλεφωνεί εκείνος μέσα απ’ τη φυλακή. Βλέπεις ότι δε χρειάζεται να είμαι ελεύθερος να τους πληγώσω όλους; της λέει ειρωνικά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close