Παγιδευμένοι-Άγγελος-Κλειώ

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Άγγελος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στην φυλακή.

Άγγελε μου δεν θα μας λείψεις η αλήθεια είναι…Αλλά δεν θα πάρεις την συγχώρεση μας…

Κι όμως, οι τηλεθεατές θα δουν έναν άλλον Άγγελο στη φυλακή, έναν Άγγελο που έχει αρρωστήσει βαριά, στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο νεαρός κλείνεται σε ένα σκοτεινό κελί και αρχίζει να χάνει το μυαλό του.

Η μητέρα του ανησυχεί πολύ πως ο γιος της δε θα αντέξει σε αυτή την κατάσταση. Ο νεαρός αισθάνεται διαρκώς πως πνίγεται από την οργή του και από την επιθυμία του να εκδικηθεί την οικογένειά του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος βγάζει τα άπλυτα όλων στην φόρα

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης χαντακώνεται

Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου, όταν ο Άγγελος καλέσει στο κελί του την θεία του, την Κλειώ. Μαζί θα καταστρώσουν ακραία σχέδια εξόντωσης, τόσο της Άννας, όσο και του πατέρα του.

Όλα δείχνουν πως ο Άγγελος αρρωσταίνει σταδιακά στη φυλακή, στη σειρά Παγιδευμένοι. Συμπεριφέρεται σαν ένας άνθρωπος που έχει χάσει το μυαλό του, τον έλεγχο των πράξεων του. Κανείς δε μπορεί να τον συγκρατήσει. με αποτέλεσμα να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας…τελευταία στιγμή όμως θα τον σώσουν οι φύλακες.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης απογοητεύεται με την Άννα

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η απόπειρα αυτοκτονίας που ανατρέπει τα πάντα

Που θα τον οδηγήσει αυτή η τρέλα και ποιες θα είναι οι ολέθριες συνέπειες; Μετά τη φυλάκισή του ξεσπά ένας ατελείωτος πόλεμος.. Θα καταφέρουν οι πρωταγωνιστές να επιβιώσουν;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Παγιδευμένοι-Άγγελος-Θοδωρής

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες ανατροπές

Η Άννα και ο Δημήτρης ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, για να τον αντιμετωπίσουν στα ίσα. Μόνο που αυτή τη φορά, τα πράγματα εξελίσσονται αλλιώς. Ο Άγγελος έχει έναν πολύ δυνατό σύμμαχο στο πλευρό του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close