Παγιδευμένοι-Δημήτρης

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καθηλωτικές καθώς θα δούμε πως έτσι θα είναι το τέλος του πρώτου κύκλου.

Να είναι μαζί Άννα και Δημήτρης θέλουμε και όλα τα άλλα…

Καθηλωτικό θα είναι το φινάλε του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς του ANT1, “Παγιδευμένοι”, με τις ζωές όλων να εξαρτώνται από τον Άγγελο που γνωρίζει τα μυστικά τους.

Άγγελος και Άννα

Θα δούμε τον Άγγελο να τους κρατάει όλους στα χέρια του και να τους αναγκάζει να αποκαλύψουν τα μυστικά τους. Θα τους δώσει χρονικό περιθώριο μέχρι την επόμενη μέρα στις 6 το απόγευμα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα γίνει για ακόμη μια φορά η ασπίδα του Θοδωρή

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Από τη μια θα δούμε την Άννα να αναγκάζεται να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες και να παραδέχεται ότι η Μυρτώ ήταν ανήθικη και ο Άγγελος πιάστηκε στα δίχτυα της.

Δημήτρης

Από την άλλη ο Δημήτρης θα πρέπει να παραδεχτεί στην Άννα ότι ο πατέρας του ήταν υπεύθυνος που ο πατέρας της κλείστηκε άδικα στην φυλακή. Ακόμα θα πρέπει να της ομολογήσει ότι αυτός τα ήξερε όλα.

Σπύρος και Σταύρος

Με την σειρά του, ο Σπύρος θα κληθεί να αποκαλύψει ότι κάλυψε τον γιό του Θοδωρή, ο οποίος σκότωσε τον Κοσμά. Ενώ και ο Θοδωρής θα πρέπει να παραδεχτεί τον φόνο που διέπραξε.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στην φυλακή

Παγιδευμένοι-Σπύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος βγάζει τα άπλυτα όλων στην φόρα

Ο Σταύρος τώρα που έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό που αφορά την αδερφή το και μια δίκη που συγκάλυψε θα πρέπει να το πει.

Αλέκος και Ανδρέας

Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί και ο Αλέκος που καθώς ο γιος του τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει ότι το πτυχίο νομικής του είναι πλαστό. Ενώ ο Ανδρέας θα μάθει ότι έχει ένα παιδί γεγονός που δεν το ήξερε ο Άγγελος και τον απειλεί ότι αν δεν το κάνει ο ίδιος θα αποκαλύψει αυτός την αλήθεια στο παιδί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης χαντακώνεται

Παγιδευμένοι-Ανδρέας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης απογοητεύεται με την Άννα

Όλοι θα είναι πανικοβλημένοι καθώς ξέρουν ότι αν δεν κάνουν αυτό που θέλει ο Άγγελος κάποιο δικό τους πρόσωπο θα πάθει κακό. Δημήτρης και Άννα θα κληθούν για ακόμα μία φορά να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ξεφύγουν από αυτές τις απειλές.

Θοδωρής

Το σχέδιο του Άγγελου έχει μπει σε εφαρμογή, με την βοήθεια της θείας του, της Κλειώς και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα όσα εκείνος έχει σχεδιάσει. Θα καταφέρει ο Άγγελος να αποκαλύψει τα πάντα; Ο Θοδωρής αποφασίζει να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλιτώσει.

Πιο συγκεκριμένα πηγαίνει να βγάλει πλαστό διαβατήριο και ζητάει να δει ο ίδιος τον άνθρωπο που θα του κάνει την δουλειά και θα συμμαχήσει μαζί του για να φύγει όσο πιο μακριά μπορεί. Εκεί τον περιμένει μια έκπληξη. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο παππούς του, ο Γεράσιμος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η απόπειρα αυτοκτονίας που ανατρέπει τα πάντα

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Το σοκ του Θοδωρή είναι μεγάλο. “Τι θες εσύ εδώ; Και γιατί θες το διαβατήριο;”, τον ρωτάει ο παππούς του, κι εκείνος σαστισμένος βγάζει τα χρήματα και του τα δίνει αλλά ο Γεράσιμος του απαντάει με ένα χαστούκι. “Ξέρω ότι τα έκλεψες από εμένα. Νόμιζες ότι δεν θα το καταλάβω; Φύγε τώρα από εδώ”, του λέει με έντονο ύφος.

Η Άννα με την βοήθεια του Δημήτρη, ψάχνουν να βρουν τον Κοσμά κι όλοι πιστεύουν πως η εξαφάνιση του μάρτυρα κρύβει κάτι κακό. Την ίδια ώρα, ο Σπύρος είναι φοβισμένος με το ενδεχόμενο να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες ανατροπές

Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα καίει άθελα της τον Δημήτρη

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σύμφωνα με το youfly, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται κοντά όσο ποτέ άλλοτε. “Ήθελα να φύγω μακριά σου γιατί ξέρω ότι σου δημιουργώ συνέχεια προβλήματα. Το προσπάθησα πολύ, σου το ορκίζομαι. Αλλά δεν τα κατάφερα. Θέλω να είμαι συνέχεια μαζί σου.

Όταν έμαθα για την εξαφάνιση του πατέρα μου, έτρεξα αμέσως σε σένα. Θέλω να σε βγάλω από την καρδιά και το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου”, του ομολογεί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οργανώνει την απόδραση του Άγγελου

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει: “Κι εγώ το ίδιο νιώθω. Θέλω να σε φιλήσω, θέλω να σου κάνω έρωτα, θέλω να σε έχω συνέχεια στην αγκαλιά μου, αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να σου πω κάτι.

Ο πατέρας μου είναι εκείνος που φυλάκισε άδικα τον Κοσμά και εγώ το έμαθα πρόσφατα. Συγχώρεσε με”. Η Άννα παγώνει με όσα της λέει και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Μέχρι το φινάλε της σειράς Παγιδευμένοι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές με την συνέχεια κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον ANT1.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close