Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος.

Δεν σας πάει το μυαλό μόνο αυτό έχω να πω…

Μετά τα όσα έχει κάνει ο Άγγελος δεν θα αποχαιρετήσει έτσι απλά την σειρά κλεισμένος σε ένα κελί. Αντίθετα θα αποδράσει και η απόδραση αυτή θα γίνει αφετηρία για μια νέα συγκλονιστική ιστορία. Το κόλπο στήνεται όταν λιποθυμάει ξαφνικά στο κελί του την ώρα που διαβάζει ένα βιβλίο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στην φυλακή

 

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος βγάζει τα άπλυτα όλων στην φόρα

Μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο και από ‘κει δραπετεύει έχοντας ήδη σχεδιάσει τα επόμενα βήματα του. Μόνο που μέσα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε στην απόδραση του βρίσκεται η Άννα, την οποία παίρνει μαζί του χωρίς να το ξέρει.

Καταλήγουν στο δάσος και λίγες ώρες αργότερα εκείνος βρίσκεται νεκρός και εκείνη ελαφρά τραυματισμένη σε κατάσταση σοκ. Ο Δημήτρης τρέχει κοντά της όμως δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και εκείνη δε μιλάει σε κανέναν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης χαντακώνεται

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης απογοητεύεται με την Άννα

Αργότερα παραδέχεται ότι δε θυμάται τι της συνέβη. Κατηγορείται για το φόνο και φοβάται ότι όντως μπορεί να ήταν αυτή που τράβηξε την σκανδάλη και σκότωσε τον άνθρωπο που δολοφόνησε την αδερφή της.

“Σε αγαπώ και θα αποδείξω ότι είσαι αθώα” της λέει ο Δημήτρης και αρχίζει ένα νέο αγώνα να συγκεντρώσει στοιχεία για να την βγάλει απ’ τη φυλακή. Όλο αυτό φυσικά θα τους φέρει ξανά κοντά αφού η Άννα θα καταλάβει ότι εκείνος θα είναι πάντα δίπλα της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η απόπειρα αυτοκτονίας που ανατρέπει τα πάντα

Παγιδευμένοι-Άγγελος-Θοδωρής

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Μέχρι να σκάσει η επόμενη βόμβα όταν θα αποκαλυφθεί ότι ο πατέρας της που τόσο καιρό έχει εξαφανιστεί είναι στην πραγματικότητα νεκρός και πως υπεύθυνοι είναι ξανά η οικογένεια Μαρκέτου.

Ποιος όμως σκότωσε τον Άγγελο; Είναι η Άννα; Ή μήπως είναι κάποιος άλλος; Δύο είναι οι πιθανότητες που βγαίνουν σύμφωνα με τα σπόιλερ, ένα είναι να τον σκότωσε ο παππούς του Δημήτρη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες ανατροπές

 

Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα καίει άθελα της τον Δημήτρη

Ο οποίος βρίσκεται σαν φύλακας Άγγελος με τον λάθος τρόπο και παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν και η δεύτερη πιθανότητα είναι να μην το σκότωσε κάνεις.

Άπλα να αυτοκτόνησε αυτά είναι τα δύο σπόιλερ που κυκλοφορούν βέβαια μπορεί να μείνουμε και άφωνοι με τον πραγματικό δολοφόνο η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς παγιδευμένοι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close