Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειρά είναι ενδιαφέρουσες καθώς θα δούμε πως εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

ΩΩΩΧ αντέ πάλι ….

H  σειρά μας μεταφέρει στο πρώτο επεισόδιο και στην πρώτη υπόθεση που είχαν ο Δημήτρης με την Άννα. Ο πελάτης της Άννας δικαιώνεται για μια δολοφονία αλλά η οικογένεια του αποθανόντος δεν το δέχεται εύκολα . Έτσι παίρνει εκδίκηση σκοτώνοντας όλους όσους μπλέχτηκαν στην αθώωση του … Απαγχονισμοι και δηλητηριάσεις πάνε και έρχονται. Ο πραγματικός δολοφόνος του Κοσμά αποκαλύπτεται και είναι ο Άκης… Μετά από εντολή του Άγγελου σκότωσε τον Κοσμά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο δολοφόνος του Άγγελου αυτοκτονεί

Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

Η Άννα ζητάει από τον Δημήτρη να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη και την οικογένειά του .Eκείνος επιλέγει εκείνη αλλά το μετανιώνει καθώς η συμπεριφορά της απέναντι του είναι άκρως χειριστική οπότε της αφήνει τα κλειδιά και φεύγει.

Ενώ εκείνη ωρύεται στη κουζίνα ( βασικά συνέχεια ωρύεται) Μετά από την εξιχνίαση τησ δολοφονίας του Κοσμά και το ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά οδηγούν την αστυνομία σε ένα βαθύτερο έλεγχο στην αυτοκρατορία του Χατζή.Τελικά με τη βοήθεια της Υβόννης όλα βγαίνουν στη φόρα και ο Χατζής χάνει τα πάντα .. Ο κύκλος κλείνει με τον γάμο του Δημήτρη με την Άννα και μια εβδομάδα μετά με τη σκηνή της σύλληψης της Άννας από την αστυνομία για την δολοφονία του Δημήτρη….

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Γεράσιμος και Άννα συμμαχούν κρυφά από τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

Παγιδευμένοι:  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από Δευτέρα 06/2 έως Τετάρτη 8/2/ 2023

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 33

Η Άννα αποφυλακίζεται και πέφτει στην αγκαλιά του Δημήτρη. Οι δυο τους είναι πάλι μαζί για να δώσουν, ενωμένοι, τη μάχη για την αθώωσή της. Ο Αλέκος μαθαίνει τα νέα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία που θα στείλουν την Άννα πίσω στη φυλακή. Παράλληλα, υποπτεύεται ότι η γυναίκα του, του λέει ψέματα για το πού βρισκόταν τη νύχτα του φόνου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ακόμη ένας τραγικός θάνατος μπροστά στην Άννα

Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ακόμη ένας τραγικός θάνατος μπροστά στην Άννα

Το μυστικό της Υβόννης αποκαλύπτεται. Πού ήταν τελικά η Υβόννη και με ποιον; Η Νατάσσα αναγκάζεται να πει την αλήθεια στη Δανάη για τον πραγματικό της πατέρα κι εκείνη, έξαλλη και πληγωμένη, φεύγει από το σπίτι. Πού θα βρεθεί την επόμενη μέρα το πρωί;

Η επιστροφή της Άννας στον τόπο του εγκλήματος θα είναι ιδιαίτερα επώδυνη για εκείνη. Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να θυμηθεί τι συνέβη τη μοιραία νύχτα. Θα τα καταφέρει; Θα θυμηθεί, τελικά, η Άννα τι έγινε εκείνο το βράδυ;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 36 , 37 , 38

Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 34

Η Άννα, μαζί με τον Δημήτρη, προσπαθεί να ενώσει τις σκόρπιες αναμνήσεις της, για να φτάσει στην αλήθεια. Όλα οδηγούν στο ότι ο δράστης της δολοφονίας του Άγγελου ήταν γυναίκα. Ο Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, τώρα που η Δανάη γνωρίζει την αλήθεια, ενώ η Δανάη παίρνει μια απόφαση που ταράζει τη Νατάσσα. Ο Αλέκος συνεχίζει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να στείλει την Άννα πίσω στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ξανά η Άννα στη φυλακή μετά από παγίδα

Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

 

Η Άννα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης παραιτήθηκε από τη θέση του Εισαγγελέα και η αντίδρασή της θα είναι απρόβλεπτη καθώς δεν αντέχει το βάρος μιας τέτοιας θυσίας. Ο Άκης μπλέκει τον Θοδωρή, τη Νεφέλη, τη Δανάη και τη Λίνα σε άλλη μια παράνομη δοσοληψία.

Πόσο επικίνδυνο θα αποδειχτεί αυτό για την παρέα των παιδιών; Η Χρύσα έρχεται αντιμέτωπη με μία συγκλονιστική αποκάλυψη σε σχέση με τη Δώρα και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Άννας και του Δημήτρη.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 35

Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο

Μετά την κατάθεση της Άννας στον Σταύρο και τα στοιχεία που έφερε ο Ανδρέας, οι έρευνες παίρνουν νέα τροπή. Η Χρύσα, συντετριμμένη από τις τελευταίες εξελίξεις, προσπαθεί μάταια να ισορροπήσει. Μια νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα θα εγείρει ερωτηματικά στον Δημήτρη. Ο κλοιός της έρευνας σφίγγει γύρω από την Υβόννη, όταν αποκαλύπτεται ότι η προηγούμενη κατάθεσή της ήταν ανακριβής και έκρυβε μυστικά. Στο στόχαστρο μπαίνει και η Κλειώ, η οποία, όμως, θα περάσει στην αντεπίθεση, θέτοντας στον Σταύρο ένα δύσκολο δίλημμα.

Η Ειρήνη θα λάβει ένα απροσδόκητο μήνυμα από τον Κοσμά, που θα την αναστατώσει. Ο Ανδρέας και ο Σπύρος θα βρουν στον τόπο του εγκλήματος ένα σημαντικό στοιχείο, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό εργαστήριο. Θα βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν τις έρευνες πιο κοντά στον δολοφόνο; Η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πολύ κοντά. Θα καταφέρουν αυτή τη φορά να ξεπεράσουν όλα όσα τους κρατάνε παγιδευμένους τον έναν μακριά από τον άλλον;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης έρχονται αντιμέτωποι με τον δολοφόνο

Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης κάνουν έρωτα στο γραφείο της

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close