Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Άννα-

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 36 , 37 , 38 .  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Το έκανε πάλι το “θαύμα” του ο Αλέκος…

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 36 στις 13/2/23

Επεισόδιο 36

Δευτέρα

Κάποιος κρύβει ένα πολύ σημαντικό μυστικό που σχετίζεται με την δολοφονία του Άγγελου και ο Αντρέας με το Σπύρο προσπαθούν να φτάσουν στο πρόσωπο κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης και την αθώωση της Άννας.

Την ίδια ώρα εκείνη και ο Δημήτρης είναι ευτυχισμένοι και ξεκινούν μια νέα ζωή μαζί στο σπίτι και στο γραφείο. Όλα δείχνουν ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τους χωρίσει. Ένα γράμμα που θα λάβει η Ειρήνη από τον Κοσμά θα την καθησυχάσει.

Η ίδια ποτέ δεν είχε πιστέψει ότι ο άντρας της πέθανε κι αυτό το γράμμα την επιβεβαιώνει κόντρα σε όλους που είχαν χάσει τις ελπίδες τους. Πώς να φανταστεί άλλωστε ότι ο άντρας της έχει πεθάνει και το γράμμα έχει σταλεί από το Γεράσιμο;

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ξανά η Άννα στη φυλακή μετά από παγίδα

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο

Ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να καταθέσει η Κατερίνα ως ύποπτη για το φόνο του γιου του γιατί την μέρα που εκείνη τον επισκέφτηκε στην φυλακή ύστερα από λίγο ο Άγγελος βρέθηκε δηλητηριασμένος. Η Κατερίνα για μια ακόμη φορά είναι στρυμωγμένη ενώ έχει κι αυτή τα δικά της μυστικά.

Ο Αντρέας προσπαθεί να μπει στο ρόλο του πατέρα και να φτιάξει τη σχέση του με τη Δανάη αν και η νεαρή δεν του αφήνει πολλά περιθώρια. Έχει πολύ οργή μέσα της και δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα τις νέες συνθήκες στη ζωή της. Ο Αλέκος ανακαλύπτει ότι η Υβόννη έχει κρυφή ζωή.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης έρχονται αντιμέτωποι με τον δολοφόνο

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Κατερίνα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Πραγματικός δολοφόνος αποκαλύπτεται

Αποφασίζει λοιπόν να το ψάξει καλύτερα αφού έχει όλο το μηχανισμό στη διάθεση του και πολύ γρήγορα ανακαλύπτει πως η σύζυγος του έχει εδώ και καιρό εραστή και μάλιστα, την βραδιά της δολοφονίας του γιου τους ήταν μαζί του.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 37 στις 14/2/23

Επεισόδιο 37

Τρίτη

Όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να ταράξει την σχέση της Άννας και του Δημήτρη. Παρόλα αυτά άρχισαν να μαζεύονται κάποια μαύρα σύννεφα και να τους απειλούν. Ο Αλέκος και η Κλειώ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κλείσουν πάλι την Άννα στη φυλακή.

Ένα στοιχείο που θα βρεθεί στο σημείο του φόνου του Άγγελου θα τους βοηθήσει να πλησιάσουν στον στόχο τους. Η εξέλιξη της νέας υπόθεσης που έχουν αναλάβει η Άννα και ο Δημήτρης θα τους διχάσει αλλά στο τέλος θα τους ενώσει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτός έβαλε τον αστυνομικό να σκοτώσει τον Άγγελο

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εκβιάζει τον Σταύρο

Το ζευγάρι μοιάζει να είναι ανίκητο. Ο σοβαρός τραυματισμός της Κατερίνας στο δικαστήριο θα ανησυχήσει τον Σταύρο. Η εγκυμοσύνη της Δώρας δεν αφήνει τη Χρύσα να ησυχάσει. Οι υποψίες ότι το παιδί είναι του Νίκου την καταρρακώνουν και αποφασίζει να ζητήσει αποδείξεις για την πατρότητα του παιδιού.

Η Άννα και ο Δημήτρης δείχνουν να ηρεμούν τα αποτελέσματα DNA από το εγκληματολογικό εργαστήριο θα αποκαλύψουν κάτι που δεν περίμενε κανείς. Η τρίχα που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τεστ ανήκει στο Δημήτρη που αυτομάτως μπαίνει στη λίστα των υπόπτων.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος πίσω από όλα

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 33 , 34 , 35

Το αποτέλεσμα όμως δείχνει και κάτι άλλο πολύ σοβαρό. Ότι το πόρισμα του εγκληματολογικού έχει παραποιηθεί και αυτό είναι δουλειά που έγινε εντός υπηρεσίας που σημαίνει ότι κάποιος “τα παίρνει”.

.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 38 , 39, 40

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close