Παγιδευμένοι-Αγγελική Ρούσσου-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αγγελική Ρούσσου αλλάζει τα δεδομένα. 

Πωπω χαμόοοοος!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 καθώς νέα πρόσωπα εισβάλλουν στην ζωή των ηρώων ενώ πολλές αποκαλύψεις αλλάζουν τα δεδομένα. Αρχικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my TV μια νέα γυναίκα θα μπει για τα καλά τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική ζωή του Σταύρου.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: H Χρύσα διαλύεται

Παγιδευμένοι-Αγγελική Ρούσσου-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ποιος απειλεί να διαλύσει Άννα και Δημήτρη

Πρόκειται για την Αγγελική Ρούσσου, την οποία θα υποδύεται η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η Αγγελική θα αλλάξει τις ισορροπίες όλων. Πρόκειται για μια νέα όμορφη και δυναμική εισαγγελέα η οποία αναλαμβάνει σοβαρές υποθέσεις και συνεργάζεται με το Σταύρο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά αντιμέτωποι

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

Κάποιες φορές έρχεται και σε κόντρα μαζί του. Η Αγγελική θα γοητεύσει τον εισαγγελέα και ο Σταύρος για πρώτη φορά θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Την ίδια στιγμή ο αγώνας του Δημήτρη προκειμένου να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου συνεχίζεται.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο δολοφόνος του Άγγελου αυτοκτονεί

Παγιδευμένοι-Αγγελική Ρούσσου-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Γεράσιμος και Άννα συμμαχούν κρυφά από τον Δημήτρη

Από την άλλη ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να συντάξει την πρόταση του για το κατηγορητήριο που θα ενοχοποιήσει την Άννα ενόψει της δικής της αλλά εκείνος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Στο μεταξύ ο Δημήτρης προσπαθεί παράλληλα να εντοπίσει ποιος παραποίησε τα αποτελέσματα της σήμανσης με σκοπό να κατηγορηθεί άδικα και τα καταφέρνει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ακόμη ένας τραγικός θάνατος μπροστά στην Άννα

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 36 , 37 , 38

Η Κάλια θα βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Ο Δημήτρης μην μπορώντας να πιστέψει ότι η Κάλια είναι αυτή που προσπάθησε να τον παγιδεύσει αρχίζει να παρακολουθεί τις κινήσεις της τις τελευταίες μέρες και ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην αλήθεια και στο πραγματικό ένοχο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ξανά η Άννα στη φυλακή μετά από παγίδα

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο

Ο Δημήτρης είναι αυτός που καταφέρνει να βρει όλα τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν και κάνει τα πάντα για να τον φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης πριν προλάβει να διαφύγει. Ποια θα είναι όμως η αντίδραση του πραγματικού ενόχου όταν θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει διέξοδος;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close