Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Άννα μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Θα μας την πεθάνετε στο τέλος!!!

Η Άννα είναι ανακουφισμένη και σίγουρη ότι ο δολοφόνος του πατέρα της θα τιμωρηθεί. Νιώθει μάλιστα την ανάγκη να ευχαριστήσει το Σπύρο που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για την εξιχνίαση της υπόθεσης. “Μπορεί ο μπαμπάς μου να πέθανε αλλά τώρα έχω έναν άλλο πατέρα” του λέει και τον αγκαλιάζει.

Ο Ανδρέας τους κοιτά παγωμένος αφού απ’ τη στιγμή που είδε το ματωμένο σακάκι του Σπύρου έχει αρχίσει να σκέφτεται διάφορα. Έτσι μόλις φεύγουν η Άννα και ο Δημήτρης ρωτάει ευθέως που έχει χτυπήσει το χέρι του. Ο Σπύρος δε χάνει την ψυχραιμία του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ψάχνει το παρελθόν της Αγγελικής

Παγιδευμένοι-Ανδρέας-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα παθαίνει υστερία

Του εξηγεί ότι χτύπησε καθώς έκανε δουλειές στον κήπο και του βάζει τις φωνές προκειμένου να σταματήσει τη συζήτηση. Αυτό που δε γνωρίζουν είναι ότι η Κατερίνα ακούει τυχαία αυτά που λένε και τα μεταφέρει αμέσως στο Σταύρο.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης πηγαίνει στο γραφείο του Αλέκου. “Πώς γνώριζε ο Άγγελος ποιος σκότωσε τον Κοσμά;” τον ρωτά. “Δε γνωρίζει γιατί ο πελάτης μου είναι αθώος” του απαντά εκείνος. Τον διαβεβαιώνει μάλιστα ότι μπορεί να το αποδείξει αυτό.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: O Μάρκος στρέφεται ενάντια στον Αλέκο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το σοκ του Δημήτρη από την αποκάλυψη της αλήθειας

Παράλληλα η μητέρα της Δανάης πηγαίνει με την αστυνομία στο σπίτι του Ανδρέα και απαιτεί από την κόρη της να την ακολουθήσει. Εκείνη αντιδρά αλλά επειδή είναι ανήλικη αναγκάζεται τελικά να το κάνει. Ο Αλέκος ανοίγει τα χαρτιά του στο Δημήτρη αποδεικνύοντας ότι ο πελάτης του είναι αθώος.

Παράλληλα ο Σταύρος πηγαίνει στο γραφείο του Ανδρέα και τον αναγκάζει να του πει γιατί υποψιάζεται το Σπύρο. Οι δυο τους αποφασίζουν να ερευνήσουν κρυφά το θέμα προκειμένου να μην αναστατώσουν το Δημήτρη και την Άννα.

Δείτε ακόμα Σασμός, Η Γη της Ελιάς, Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι: Πότε επιστρέφουν μετά το Πάσχα

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας πυροβολεί τον Σπύρο

Αρνούνται βέβαια να πιστέψουν ότι ο Σπύρος έχει κάποια εμπλοκή με την δολοφονία του Κοσμά. Ξαφνικά μπαίνει στο γραφείο ο Δημήτρης και τους ανακοινώνει ότι έχουν συλλάβει λάθος άνθρωπο.  “Ο δολοφόνος είναι άλλος” τους διαβεβαιώνει και τους ζητά να μην πουν τίποτα στην Άννα γιατί θα αναστατωθεί.

Εκείνοι βρίσκουν μια δικαιολογία και τον πείθουν να μοιραστεί αυτή την πληροφορία με τον πατέρα του. Λίγο αργότερα ο Ανδρέας τηλεφωνεί στην κόρη του και μαθαίνει τι έχει συμβεί με τη μητέρα της. “Μην ανησυχείς θα το κανονίσω” της λέει.

Κανένας δεν ρώτα τι θέλω εγώ, κανένας δε νοιάζεται για μένα.” του απαντά κλαίγοντας εκείνη. Ο Νίκος πηγαίνει να δει τη Λίνα. Η Χρύσα του λέει ότι είναι ανεπιθύμητος στο σπίτι της και τον διώχνει. Εκείνος επιμένει ότι έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει την κόρη του και ο καυγάς φουντώνει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος ενοχοποιεί τον Δαμιανό για τον φόνο του Κοσμά

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Τέλος για την σειρά -Αργεί να επιστρέψει μετά το Πάσχα

Η Άννα και η μητέρα της μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν. Πάνω στην ένταση η Άννα νιώθει ένα πόνο στο κεφάλι και ξαφνικά σωριάζεται στο έδαφος. Λίγο αργότερα την μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close