Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κλέβει το όπλο του φόνου

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού οΣπύρος κλέβει το όπλο του φόνου.

Τι πράγματα είναι αυτά κύριε αστυνόμε;;;;;;

Έπειτα από ένα κρίσιμο χειρουργείο ο Ανδρέας συνέρχεται από το τραύμα του ενώ η Δανάη βοηθά τις αρχές να συλλάβουν τον Βλάση.

Η Χρύσα βρίσκει την πλαστή ταυτότητα της Λίνας και το βιβλιάριο με τις καταθέσεις και ζητά την βοήθεια της Άννας για να ανακαλύψουν που έχει μπλέξει η μικρή. Η Άννα καλεί τα τέσσερα παιδιά στο γραφείο της και εκείνα ομολογούν όλο το μπλέξιμο με τους εμπόρους ναρκωτικών οι οποίοι τους χρησιμοποιούν για τις παρανομίες τους.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ξεθάβει το πτώμα του Κοσμά

Παγιδευμένοι:

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 48 , 49, 50, 51

Κρύβει την αλήθεια απ’ την αδερφή της, όμως αυτή τη φορά επιλέγει να μην κάνει το ίδιο και με το Δημήτρη. Του λέει τα πάντα αλλά του ζητάει να μην τα καταδώσουν στην αστυνομία. Την επόμενη μέρα επιστρέφει το καράβι του Κοσμά από την Αϊτή και όλη η οικογένεια ετοιμάζεται για την υποδοχή του.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το είδα με τα μάτια μου  Σκάει μεγάλη βόμβα

Παγιδευμένοι-Άννα-Αλέκος-

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι : O Αλέκος χωρίζει ξανά Άννα και Δημήτρη

Δώσε μας αυτή τη μέρα, άστον να αγκαλιάσει την εγγονή του και μετά αποφασίζουμε“. Ο Δημήτρης δέχεται αν και μέσα του νιώθει ότι ο Κοσμάς δεν θα επιστρέψει. Έχει ενημερωθεί για το πτώμα που βρέθηκε και έχει συγκρίνει τα ρούχα που βρέθηκαν πάνω του με αυτά του εξαφανισμένου πατέρα της Άννας .

Ο Σπύρος επίσης ξέρει ότι ο χρόνος τελειώνει και κάνει μια κίνηση απελπισίας. Πηγαίνει στο εργαστήριο αλλάζει το όπλο που βρέθηκε πάνω στο πτώμα και δίνει αυτό που μπορεί να καταδικάσει τον Θοδωρή στο Γεράσιμο ο οποίος αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Από τα «Διλήμματα Ζωής» της Καινούργιου στην σειρά του ΑΝΤ1

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Άγριος καβγάς μεταξύ Αγγελικής και Σταύρου

Το άλλο πρωί η Ειρήνη, η Χρύσα, η Λίνα και η Άννα περιμένουν όλο χαρά στο λιμάνι όμως το πλοίο που έχει φτάσει από Αϊτή αδειάζει και ο κόσμος δεν είναι μέσα. Ο Δημήτρης εμφανίζεται τελευταία στιγμή για να είναι στο πλευρό της γυναίκας που αγαπά λίγο πριν αυτή μάθει την αλήθεια.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα καλύπτει τον δολοφόνο του Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Κρίσιμη η κατάσταση του Ανδρέα

Την οδηγεί στο νεκροτομείο, της εξηγεί τι έχει συμβεί και της κρατάει το χέρι όταν ο ιατροδικαστής δείχνει τα ρούχα του θύματος. Συνειδητοποιώντας ότι ο πατέρας της είναι νεκρός η Άννα καταρρέει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close