Παγιδευμένοι-Άγγελος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως καθώς θα δούμε πως ο Άγγελος καταστρώνει νέο σχέδιο παραπλάνησης.

Αυτός θα γίνει κι άλλο αντιπαθητικός;;

Η Άννα δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της μπροστά στον Άγγελο τον πραγματικό δολοφόνο της αδερφής της, όσο εκείνος είναι ακόμα ελεύθερος. Πάντα όμως σε συνεργασία με τον Δημήτρη συνεχίζει να αναζητά αποδείξεις.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να σκοτώσει τον Άγγελο

Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 14, 15, 16

Ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως και θα δώσει άλλη τροπή στις έρευνες. Μόνο που ακριβώς τότε η Άννα και ο Δημήτρης έχουν ένα περίεργο τροχαίο που τους κάνει να αναρωτιούνται αν αυτό συνδέεται με το στοιχείο που ανακάλυψαν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος βάζει στο στόχαστρο Άννα και Δημήτρη

Η Άννα και ο Δημήτρης παίρνουν νέα ρίσκα για να ξεσκεπάσουν τον Άγγελο ο οποίος βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο που θα παραπλανήσει τις έρευνες της αστυνομίας και του Σταύρου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η άδικη σύλληψη της Άννας

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Παρά τις προσπάθειες, του ωστόσο, η Άννα και ο Δημήτρης θα βρούνε επιτέλους ακράδαντα στοιχεία. Πριν όμως τον συλλάβουν η Άννα θα αποφασίσει να έχει μία προσωπική αντιπαράθεση μαζί του…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Νίκος απατούσε την Χρύσα με την Μυρτώ;

Ο Άγγελος της ομολογεί ότι ήταν ερωτευμένος με την Μυρτώ αλλά εκείνη τον χρησιμοποιούσε και τότε η Άννα, εκτός εαυτού με όσα ακούει επιχειρεί να τον σκοτώσει ευτυχώς χωρίς τα καταφέρει αφού την ακινητοποιεί και διαφεύγει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σκοτεινό πρόσωπο του Θοδωρή

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Νίκος συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα για τον φόνο της Μυρτώς

Όχι όμως για πολύ, αφού τελικά συλλαμβάνεται. Στο Αστυνομικό Τμήμα ο Άγγελος αρνείται να μιλήσει χωρίς δικηγόρο και έτσι ο Σταύρος τηλεφωνεί στον πατέρα του και του ζητά να πάει εκεί για να τον εκπροσωπήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close