Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημήτρης και η Άννα σε τροχαίο ατύχημα.

Τι έγινε λέει;; 😨😨

Η Άννα πολύ σύντομα θα μάθει ποιος είναι ο φονιάς της αδερφής της στους Παγιδευμένους και η αντίδρασή της θα είναι ακραία. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο άνθρωπος που είχε τόσο καιρό δίπλα της και της συμπαραστεκόταν, είναι ένας ψεύτης, που της στέρησε για πάντα την καλύτερή της φίλη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος καταστρώνει νέο σχέδιο παραπλάνησης

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να σκοτώσει τον Άγγελο

Ο Δημήτρης προσπαθεί να λειτουργεί ως η φωνή της λογικής της Άννας, όμως εκείνη δεν ακούει κανέναν, διότι θεωρεί πως πρέπει να βιαστούν για να βρουν έγκαιρα τα στοιχεία που θα καταδικάσουν τον δολοφόνο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 14, 15, 16

Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Αυτό θα τους οδηγήσει να πάρουν αποφάσεις που θα τους θέσουν σε κίνδυνο, με πρώτο παράδειγμα το τροχαίο ατύχημα στο οποίο θα αναμειχθούν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος βάζει στο στόχαστρο Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η άδικη σύλληψη της Άννας

Κανείς από τους δύο δεν θα κινδυνεύσει σωματικά, όμως ο Άγγελος παρακολουθεί τις κινήσεις τους και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μείνουν μακριά από την απόδειξη της αλήθειας. Μάλιστα, στόχος του είναι παραπλανήσει και να στρέψει τις έρευνες της αστυνομίας αλλού.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close