Παγιδευμένοι-Άγγελος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Άγγελος αποκαλύπτει τα πάντα για το παρελθόν του με την Μυρτώ.

Δεν μας τα λέει καλά ο Άγγελος μου φαίνεται….

Ο πραγματικός δολοφόνος έχει πια αποδειχθεί. Ο Άγγελος, γιος του Αλέκου και καλός φίλος της Άννας, σκότωσε την Μυρτώ και κάλυψε τα ίχνη του, στη σειρά “Παγιδευμένοι”. Παρόλο που έχει βρει το θράσος να παραδεχτεί την πράξη του, αρνείται να ομολογήσει στις αρχές και κρύβεται πίσω από τον ισχυρό πατέρα του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα στήνουν νέο κόλπο για τον δολοφόνο της Μυρτώς

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα σε τροχαίο ατύχημα

Η Άννα καταρρέει καθημερινά μέσα της, κρατιέται να μη τον σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια. Ο Δημήτρης βρίσκεται στο πλευρό της και προσπαθεί να την πείθει διαρκώς να ακολουθήσουν τον δρόμο που ορίζει ο νόμος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος καταστρώνει νέο σχέδιο παραπλάνησης

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα προσπαθεί να σκοτώσει τον Άγγελο

Η ομολογία, όμως, του Άγγελου για τη Μυρτώ, θα εξοργίσει την Άννα, με αποτέλεσμα εκείνη να ορμά για να τον σκοτώσει, στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο Άγγελος θα την κοιτάξει στα μάτια και της αποκαλύψει με περίσσιο θράσος πως σκότωσε την Μυρτώ, γιατί εκείνη έπαιζε μαζί του!

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 14, 15, 16

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

“Ήμουν ερωτευμένος μαζί της κι εκείνη με χρησιμοποιούσε, έπαιζε μαζί μου, με έκανε ότι ήθελε”, θα πει στην Άννα. Φαίνεται πως η Μυρτώ δεν ήταν ερωτευμένη με τον Άγγελο και αυτό ήταν κάτι που ο ίδιος δε μπορούσε με τίποτα να δεχτεί!

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος βάζει στο στόχαστρο Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος θα κάνει την ζωή του Θοδωρή κόλαση

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η άδικη σύλληψη της Άννας

Τα λόγια αυτά θα είναι μαχαιριά στην καρδιά της Άννας… Θα καταφέρει να συγκρατήσει την οργή της; Ο Άγγελος βρίσκεται υπό την προστασία του Αλέκου και όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close