Παγιδευμένοι-Κλειώ-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε αν η Κλειώ σκότωσε τον Άγγελο. 

Ο Άγγελος μπορεί να ήταν τέρμα αντιπαθητικός, αλλά είναι ηθοποιάρα!

Ο Αλέκος οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα. Θα κάνει τα πάντα για να τη χώσει στη φυλακή για τα καλά. Ο Ανδρέας είναι ο μόνος σύμμαχος του Δημήτρη.

«Έχω καλά νέα. Ούτε αίμα, ούτε τρίχες, ούτε ίχνη της Άννας δεν βρέθηκαν στο πιστόλι, είναι καθαρό», του αναφέρει. «Άρα τη χτύπησαν με κάτι άλλο», του απαντάει εκείνος. «Όταν τη βρήκαμε φορούσε μια κόκκινη ζακέτα», εξακολουθεί ο Ανδρέας και ο Δημήτρης του ζητεί να την εξετάσουν.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ενας Serial Killer βάζει στόχο την Άννα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η εισαγγελέας που θα ταράξει τα νερά

Στη ζακέτα βρίσκεται ένα αποτύπωμα από ένα παπούτσι και το λέει του φίλου του. Οι δυο τους είναι σίγουροι ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Εν τω μεταξύ ο Σπύρος, στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη, απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Άννας.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτή η γυναίκα ήταν στο δάσος με την Άννα και τον Άγγελο

Παγιδευμένοι-Κλειώ-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 30 , 31 , 32

Ο Αλέκος με τη σειρά του πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Άννας, φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που την ενοχοποιούν καθώς είναι πρωταθλήτρια σκοποβολής. Ο Δημήτρης, μη έχοντας άλλη επιλογή, παίρνει μια μεγάλη απόφαση.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : Η Κλειώ ανάβει φωτιά στις έρευνες

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης τους παρατάει όλους και όλα για την Άννα

«Θα παραιτηθώ», λέει του πατέρα του. «Μην πετάς τόσα χρόνια δουλειάς. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου και να έχουν την καριέρα σου», του τονίζει, αλλά εκείνος δεν ακούει. Η απόφαση του Δημήτρη θα πέσει σαν βόμβα.

Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Άννα από τη φυλακή μέχρι τη δίκη… Και θα φτάσει πολύ κοντά… Όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή από την Κατερίνα αφού είναι στην κρίση της αν θα την αθωώσει λόγω ελλιπών στοιχείων. Τελικά θα αφήσει ελεύθερη τη γυναίκα που είναι μαζί με τον άντρα που αγαπάει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το έγγραφό βόμβα που αλλάζει την ροή των πραγμάτων

Παγιδευμένοι-Κλειώ-Άγγελος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η αθώωση της Άννας εξαρτάται από την Κατερίνα

Η  Άννα αρχίζει να θυμάται. Μια γυναικεία φιγούρα  που ήταν στο σημείο. Μια γυναίκα, η οποία μπορεί να  ευθύνεται για την δολοφονία του Άγγελου ….Όχι…Όχι….Δεν είναι αυτή. Εκείνο το βράδυ δεν ήταν δυο άνθρωποι στο δάσος  εκτός από την Άννα και τον Άγγελο αλλά τρεις!

Η γυναικεία φιγούρα ήταν η μητέρα του Αγγέλου ή μήπως η Κλειώ; Εμείς νομίζουμε πως είναι η Κλειώ καθώς θέλει να εκδικηθεί τον Αλέκο η φιγούρα στο δάσος, αλλά θεωρούμε πως κάποιος άλλος πρόλαβε και σκότωσε τον Άγγελο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close