Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δημήτρης του παρατάει όλους και όλα για την Άννα.

Χριστέ μου…ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ!!!

Για τίποτε δεν μπορείς να είσαι σίγουρη, αν παρακολουθείς τη σειρά «Παγιδευμένοι» και θα συντονιστείς την Δευτέρα στις 16 Ιανουαρίου για την πρεμιέρα των νέων επεισοδίων.

Άννα και Δημήτρης δοκιμάζονται και ο γοητευτικός εισαγγελέας παίρνει μία ριψοκίνδυνη απόφαση. Θα πιάσει τόπο η μεγάλη του θυσία; Και ποιος τους θέλει νεκρούς μετά την δολοφονία του Άγγελου;

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 27 , 28 , 29

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το μεγάλο ψέμα του Γεράσιμου

Όλα για την Άννα του

Η Άννα η θαρραλέα δικηγόρος των Παγιδευμένων, όπως ήδη σε έχουμε ενημερώσει θα πέσει στην παγίδα του Άγγελου. Ο δολοφόνος της αδελφής της, σκηνοθετεί την αδιαθεσία του, πηγαίνει στο νοσοκομείο και εκεί θα την κάνει να καταλάβει πως θα αποδράσει. Ο στόχος του είναι να τον ακολουθήσει.

Σύμφωνα με το Queen.gr το αποτέλεσμα είναι η Άννα (Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ) να βρεθεί λιπόθυμη σε ένα δάσος, με ένα όπλο στο χέρι και εκείνον νεκρό. Όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω της και έτσι συλλαμβάνεται.

Ο Δημήτρης αφού ξεπεράσει το πρώτο σοκ και είναι σίγουρος πως δεν εκδικήθηκε η Άννα τον φόνο της αδελφής της, παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο και κάνει την υπέρτατη θυσία για την αγαπημένη του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Β κύκλος ξεκινα με την σύλληψη της Αννας για το φόνο του Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σκοτώνουν την Κατερίνα

Αποφασίζει να παραιτηθεί από εισαγγελέας, να αφήσει την καριέρα του και να γίνει ο συνήγορός της. Παράλληλα ξεκινά μόνος του έρευνες για να βρει την αλήθεια και να την βγάλει από την φυλακή.

Έρχεται σε κόντρα με τον πατέρα του ο οποίος θεωρεί ότι η Άννα κάνει κακό στη ζωή του γιου του. Ο μόνος που δεν συμφωνεί με αυτό είναι ο παππούς του Γεράσιμος, ο οποίος τον βοηθά παρασκηνιακά. Τα βάζει με όλους, αρκεί να αθωώσει την αγαπημένη του.

Όμως κάποιος φαίνεται πως θέλει την Άννα στη φυλακή και να βγάλει από την μέση τον εισαγγελέα που πλησιάζει προς την αλήθεια. Μήπως είναι εκείνος που δολοφόνησε τον Άγγελο; Οι υποψίες μέχρι στιγμής πηγαίνουν στον πατέρα Χατζή. Εκείνος είχε όφελος να κυριαρχήσει εναντίον όλων.

Αλλά το μεγάλο μυστικό κρύβεται και στο κύκλωμα ναρκωτικών που κινεί τα νήματα και θέτει ακόμη και την ζωή της ανιψιά της Άννας σε κίνδυνο. Η Λίνα σώζεται τελευταία στιγμή, αλλά αυτό το συμβάν δεν είναι άσχετο με όλα τα υπόλοιπα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμάται τις τελευταίες στιγμές με τον Άγγελο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος έχει σχεδιάσει τον θάνατό του στο δάσος για να παγιδεύσει την Άννα

Ίσως τώρα αρχίζουμε να μαθαίνουμε την πραγματική ιστορία που κρύβεται πίσω από έναν φόνο. Τον αρχικό της Μυρτώς στον οποίο βασίζεται όλη η ιστορία μας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close