Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η αθώωση της Άννας εξαρτάται από την Κατερίνα. 

Αχ η καημένη η Άννα ηρεμία δεν έχει βρει!!

Η Άννα η είναι η βασική ύποπτη για το φόνο του Άγγελου και όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει κρίνεται για να προφυλακιστεί μέχρι τη δική. Μία απόφαση όμως που τρελαίνει το Δημήτρη ο όποιος θα ρισκάρει ακόμα και την καριέρα του για να βρει στοιχεία και να την αθωώσει.

Οι προσπάθειες του συγκρούονται με τη θέση του εισαγγελέα και ο Σταύρος τον παρακολουθεί στενά για να τον προστατέψει από οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Το ίδιο και ο Σπύρος ο όποιος φοβάται μην ο γιος του καταστρέψει την καριέρα του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτός ήταν στο δάσος την ώρα του φόνου

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το μεγάλο κυκλωμα ναρκωτικών και ο αρχηγός του

Η Άννα από την άλλη βρίσκεται συντετριμμένη στη φυλακή χωρίς να μπορεί να θυμηθεί σχεδόν τίποτα από εκείνο το βράδυ. Οι συναντήσεις της με το Δημήτρη είναι το μόνο πράγμα που της δίνει λίγη δύναμη αν και περνάει βασανιστικές στιγμές στο κελί της.

Ο Αλέκος οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν την νεαρή δικηγόρο και ο Ανδρέας είναι ο μόνος σύμμαχος του Δημήτρη. Οι δυο τους έπειτα από μεγάλη έρευνα καταλήγουν στο ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σταυρός και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ενας Serial Killer βάζει στόχο την Άννα

Ο Σπύρος όμως στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη απομακρύνει τον Αντρέα από την υπόθεση. Ο εισαγγελέας μένει μόνος του χωρίς στοιχεία. Αντίθετα ο Αλέκος πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Άννας φέροντας στοιχεία που την ενοχοποιούν στον Σταύρο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η εισαγγελέας που θα ταράξει τα νερά

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : Η Κλειώ ανάβει φωτιά στις έρευνες

Έτσι ο Δημήτρης μην έχοντας άλλη επιλογή παίρνει μια απόφαση που θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του προκειμένου να βρει την αλήθεια και να αθωώσει την αγαπημένη. Και θα φτάσει πολύ κοντά. Σύμφωνα με το περιοδικό myTV, όπως θα παρακολουθήσουμε όλα θα κριθούν τελευταία στιγμή από την Κατερίνα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης τους παρατάει όλους και όλα για την Άννα

Παγιδευμένοι-Ανδρέας-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 27 , 28 , 29

Εκείνη κρατάει στα χέρια της στοιχεία φωτιά και είναι η μοναδική που μπορεί να βγάλει την Άννα από τη φυλακή. Βρίσκεται όμως σε τεράστιο δίλημμα. Να αφήσει ελεύθερη την γυναίκα που είναι μαζί με τον άντρα που αγαπάει;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 30 , 31 , 32

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close