Παγιδευμένοι: Αυτή η γυναίκα ήταν στο δάσος με την Άννα και τον Άγγελο

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτή η γυναίκα ήταν στο δάσος με την Άννα και τον Άγγελο. 

Ένα πράγμα θα πούμε: Σ Ο Κ!

H  Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το ρεπορτάζ της στο περιοδικό Tv24, έρχονται για να προκαλέσουν ακόμα περισσότερο!

Η Άννα περνάει δύσκολες στιγμές μέσα στη φυλακή, όμως ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να τη βγάλει από εκεί, και με τη βοήθεια του Ανδρέα θα τα καταφέρει.

Η σιωπή της Άννας οδηγεί στην προφυλάκισή της. Ο Δημήτρης καταρρακωμένος ορκίζεται ότι θα ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να τη στηρίξει. «Καλά είσαι; Μην κλαις, δεν το αντέχω. Ξέρω ότι φοβάσαι.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 30 , 31 , 32

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το έγγραφό βόμβα που αλλάζει την ροή των πραγμάτων

Κι εγώ φοβάμαι αλλά δεν τα παρατάω. Πρέπει να θυμηθείς τα πάντα», της λέει και της επισημαίνει ότι στην τσάντα με τα ρούχα που της έφερε, της έχει βάλει ένα στυλό κι ένα σημειωματάριο. «Το γράψιμο κάνει καλό. Το μυαλό παίζει καμιά φορά παιχνίδια.

Γράψε ό,τι σκεφτείς. Ο μόνος τρόπος για να σωθείς είναι να θυμηθείς. Το ότι είχες το όπλο στο χέρι δεν σημαίνει ότι το έκανες. Δεν ξέρεις καν να χρησιμοποιείς πιστόλι», της επισημαίνει. Όμως την ίδια στιγμή η Άννα θυμάται ότι πήγαιναν με τον Άγγελο για σκοποβολή και πως ήταν και πολύ καλή.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η αθώωση της Άννας εξαρτάται από την Κατερίνα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτός ήταν στο δάσος την ώρα του φόνου

Οι προσπάθειές του Δημήτρη συγκρούονται με τη θέση του ως εισαγγελέα και ο Σταύρος τον παρακολουθεί στενά για να τον προστατέψει από οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Το ίδιο και ο Σπύρος, ο οποίος φοβάται ότι ο γιος του θα καταστρέψει την καριέρα του.

Η Άννα βρίσκεται συντετριμμένη στη φυλακή, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί σχεδόν τίποτα από εκείνο το βράδυ. Οι συναντήσεις της με τον Δημήτρη είναι το μόνο πράγμα που της δίνει λίγη δύναμη…

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το μεγάλο κυκλωμα ναρκωτικών και ο αρχηγός του

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σταυρός και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

Η αθώωση της Άννας στα χέρια της Κατερίνας

Ο Αλέκος οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα. Θα κάνει τα πάντα για να τη χώσει στη φυλακή για τα καλά. Ο Ανδρέας είναι ο μόνος σύμμαχος του Δημήτρη.

«Έχω καλά νέα. Ούτε αίμα, ούτε τρίχες, ούτε ίχνη της Άννας δεν βρέθηκαν στο πιστόλι, είναι καθαρό», του αναφέρει. «Άρα τη χτύπησαν με κάτι άλλο», του απαντάει εκείνος. «Όταν τη βρήκαμε φορούσε μια κόκκινη ζακέτα», εξακολουθεί ο Ανδρέας και ο Δημήτρης του ζητεί να την εξετάσουν.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ενας Serial Killer βάζει στόχο την Άννα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η εισαγγελέας που θα ταράξει τα νερά

Στη ζακέτα βρίσκεται ένα αποτύπωμα από ένα παπούτσι και το λέει του φίλου του. Οι δυο τους είναι σίγουροι ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Εν τω μεταξύ ο Σπύρος, στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη, απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Άννας.

Ο Αλέκος με τη σειρά του πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Άννας, φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που την ενοχοποιούν καθώς είναι πρωταθλήτρια σκοποβολής. Ο Δημήτρης, μη έχοντας άλλη επιλογή, παίρνει μια μεγάλη απόφαση.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : Η Κλειώ ανάβει φωτιά στις έρευνες

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης τους παρατάει όλους και όλα για την Άννα

«Θα παραιτηθώ», λέει του πατέρα του. «Μην πετάς τόσα χρόνια δουλειάς. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου και να έχουν την καριέρα σου», του τονίζει, αλλά εκείνος δεν ακούει. Η απόφαση του Δημήτρη θα πέσει σαν βόμβα.

Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Άννα από τη φυλακή μέχρι τη δίκη… Και θα φτάσει πολύ κοντά… Όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή από την Κατερίνα αφού είναι στην κρίση της αν θα την αθωώσει λόγω ελλιπών στοιχείων. Τελικά θα αφήσει ελεύθερη τη γυναίκα που είναι μαζί με τον άντρα που αγαπάει.

Η  Άννα αρχίζει να θυμάται. Μια γυναικεία φιγούρα  που ήταν στο σημείο. Μια γυναίκα, η οποία μπορεί να  ευθύνεται για την δολοφονία του Άγγελου …. Οχι… Οχι…Δεν είναι αυτή. Εκείνο το βράδυ δεν ήταν δυο άνθρωποι στο δάσος  εκτός από την Αννά και τον Άγγελο αλλά τρεις!

Η γυναικεία φιγούρα ήταν η μητέρα του Αγγελου ή μήπως η Κλειω; Σε λίγες μέρες θα σας πούμε

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close