Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κρύβει ένα μυστικό απο την οικογένεια του

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως το μυστικό που συγκλονίζει

Είσαστε ετοίμοι ;;;;

Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι ένας άνθρωπος με φοβερές διασυνδέσεις οι οποίες φθάνουν και μέχρι τον υπόκοσμο. Άνετος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, σπινθηροβόλο βλέμμα και ηρεμία στη φωνή του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κρύβει ένα μυστικό απο την οικογένεια του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο άδικος χαμός του παιδιού της Χρύσας Ροδίτη

Ο Γεράσιμος είναι πατέρας του Σπύρου. Όταν ήταν ακόμα μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και την μαφία και κάποια στιγμή συνελήφθη από τον αδερφό του που ήταν αστυνομικός.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ένα έγκλημα ενώνει Άννα και Δημήτρη και φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις

Η Γη της Ελιάς: Γρίφος το κλειδί που κρατάει στα χέρια του ο Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακή

Ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επί επαφή με την οικογένεια του αν και ο Γεράσιμος πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή αλλά μετά την σύλληψη του Θοδωρή, πιστεύει πως ήρθε η ώρα να επέμβει και να βοηθήσει την οικογένεια του με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει καλύτερα.

Τι μυστικό κρύβει;;;;;

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτήν την εβδομάδα.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 1 στις 19/9/22

Επεισόδιο 1

Δευτέρα 

Η δικηγόρος Άννα Ροδίτη και ο Εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος… Δύο
νομικοί που μοιράζονται το ίδιο πάθος στον αγώνα τους για την απόδοση της δικαιοσύνης, χρησιμοποιώντας ο καθένας εντελώς αντίθετες μεθόδους.

Ο Δημήτρης, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες, είναι ειλικρινής και σταθερός, ενώ η Άννα είναι επαναστάτρια, δεν έχει όρια και δεν την σταματάει τίποτα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Μια αυτοκτονία που μπορεί να φανεί σαν δολοφονία

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 2, 3

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Μία άγρια δολοφονία και έναν θύμα που ζητά δικαίωση

Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα όταν συναντιούνται οι δρόμοι τους, η διαμάχη είναι αναπόφευκτη. Ο Δημήτρης θα πιαστεί απροετοίμαστος όταν θα ανακαλύψει ότι η υπόθεση δολοφονίας ενός νεαρού κοριτσιού θα χτυπήσει συθέμελα την ίδια του την οικογένεια: ο αδερφός του, Θοδωρής, θεωρείται ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης.

Ο Σπύρος Μαρκέτος, πατέρας του Δημήτρη και του Θοδωρή και Διοικητής της Αστυνομίας, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα τεράστιο δίλημμα… Ο Εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, αποφασίζει την κράτηση του Θοδωρή. Τα κίνητρά του είναι καθαρά ή μήπως κρύβουν μία προσωπική διαμάχη με τον Δημήτρη;

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η νέα σειρά του ANT1 Η υπόθεση και ηθοποιοί

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σειρά μεταφέρεται 3 μήνες μετά

Ο Δημήτρης χρειάζεται έναν καλό και δυναμικό δικηγόρο για να σώσει τον αδερφό του. Όλα όσα καταλογίζει στην Άννα μέχρι τώρα, φαίνεται να είναι τα μόνα όπλα για να σώσει τον αδερφό του. Θα τον βοηθήσει η Άννα να αποδείξει την αθωότητα του Θοδωρή;

Είναι ο Θοδωρής πραγματικά αθώος; Γιατί κρατάει το στόμα του κλειστό σχετικά με το τι έκανε τη νύχτα του φόνου; Η μοναδική πληροφορία που τους δίνει, αποδεικνύεται ότι είναι ψέμα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη θα τα βρει με τον Κωνσταντίνο αλλά θα ξαναχωρίσουν

Παγιδευμένοι: Η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός καταρρακώνεται

Οι δρόμοι της Άννας και του Δημήτρη συναντιούνται σ’ ένα σταυροδρόμι που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Αμφισβητούν πλέον όλα όσα πίστευαν.

Κανένας από τους δύο δεν γνωρίζει ότι η μοίρα τους παίζει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Γιατί σ’ αυτόν τον αγώνα που ξεκινάνε… μία συγκλονιστική αποκάλυψη θα ανατρέψει τα πάντα!

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 2 στις 20/9/22

Επεισόδιο 2

Τρίτη

Ο Δημήτρης θέλει να μάθει αν και γιατί ο αδερφός του εφτάσε στο φόνο και αναθέτει στην νεαρή δικηγόρο Άννα ροδίτη την υπεράσπιση του, θεωρώντας ότι ακριβώς επειδή είναι άπειρη μπορεί να την ελέγχει.

Ο ίδιος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία της υπόθεσης αλλά θα μπορεί να τα μαθαίνει μέσω της δικηγόρου του. Δεν θέλει να καλύψει τον αδερφό του αν πραγματικά είναι ένοχος αλλά να φτάσει στην αλήθεια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι γονείς της Στέλλας ανησυχούν για το παιδί τους

Παγιδευμένοι: Η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ώρα της Ευτυχίας πλησιάζει

Η κατάσταση περιπλέκεται όταν στο νεκροτομείο πηγαίνει ο εισαγγελέας με την δικηγόρο και διαπιστώνουν πως το θύμα είναι αδερφή της Άννας. Η οργή και ο θυμός την κατακλύζουν και μετά το πρώτο σοκ, η Άννα ροδίτη αποφασίζει να μην εγκαταλείψει την υπόθεση αλλά να συνεχίσει τις έρευνες για να ανακαλύψει την αλήθεια.

Έτσι μόνο θα καταφέρει να μάθει τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ. Οι αποκαλύψεις που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 3 στις 21/9/22

Επεισόδιο 3

Τετάρτη

Η Μυρτώ η αδερφή της Άννας ζούσε κρυφά μια πολυτελή ζωή με τα χρήματα που έβγαζε σαν βαποράκι ναρκωτικών. Στα ίδια σκοτεινά μονοπάτια ήταν μπλεγμένος και ο Θοδωρής.

Η απόφαση της Άννας  όμως, την φέρνει αντιμέτωπη με την οικογένεια της που δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Άννα υπερασπίζεται το φονιά της μικρής της αδερφής. Ο Δημήτρης είναι σοκαρισμένος από την κατηγορία που βαραίνει τον αδερφό του και διαπιστώνει κάτι ακόμα χειρότερο.

Ότι ο πατέρας του είχε κάποιο είδους σχέση με το θύμα καθώς βλέπει μια φωτογραφία του Σπύρου με την άτυχη κοπέλα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της δολοφονημένης. Τι δουλειά είχαν μαζί;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο δολοφόνος που φορά το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 1

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο προσκήνιο ένα μεγάλο μυστικό

Ύποπτος είναι και ο πατέρας της δικηγόρου Άννας που είχε ανακαλύψει την κρυφή ζωή της μικρής κόρης του Μυρτώς και είχε τσακωθεί άσχημα μαζί της. Το θύμα είχε δεχτεί απειλητικό μήνυμα και από τον άντρα της μεγάλης αδερφής τους.

Στο κρατητήριο Θοδωρής δε μιλάει σε κανέναν και δε δείχνει να τον ενδιαφέρει αν θα αθωωθεί η μάλλον δείχνει να προτιμάει να πάει στη φυλακή όπου θα είναι πιο ασφαλής…. Ποιος και γιατί τον απειλεί;

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από το παγιδευμένοι  με ένα κλικ εδώ

Close