Σασμός-Μαρίνα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς  θα δούμε πως η Μαρίνα σώζει τον Αστέρη απο τον Παύλο. 

Πάλι καλά γιατί μετά θα έπεφτε αίμα…

Το αίμα του Πετρή και στη συνέχεια του Άγγελου έχει φέρει όλο το χωριό με το μέρος των Βρουλάκηδων και αυτό ίσως συνεχίσει τη βεντέτα.

Το πρόσωπο του Παύλου Βρουλάκη θα ανατρέψει το σενάριο, με τον ίδιο να θέλει να πάρει εκδίκηση από τους Σταματάκηδες και δη από τον Αστέρη. Έτσι λοιπόν, όταν ο δεύτερος θα πάει στο σπίτι τους παρακινούμενος από την αγάπη του για την Αργυρώ θα πέσει πάνω στον Παύλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα δεν είσαι ότι και να λες

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Σταύρος σε Αργυρώ- Θα μας προστατέψω μόνος μου

Εκείνος δε θα χειριστεί καθόλου ήρεμα την κατάσταση, αφού τον αρπάζει και τον πετάει έξω από το σπίτι, απειλώντας τον πως θα είναι ο πρώτος που θα πεθάνει. Η Μαρίνα τότε μπαίνει μπροστά και μπλοκάρει το κακό, σώζοντας έτσι τον φονιά του παιδιού της…

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λυσσάει στην κηδεία του Άγγελου

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Απίστευτο δυο σκότωσαν τον Άγγελο

Νέα επεισόδια θα βλέπουμε από τη Δευτέρα 19/9, που κάνει πρεμιέρα ο Σασμός στον Alpha, στο σίριαλ που έχει παθιάσει τους τηλεθεατές τόσο για τους ανεκπλήρωτους έρωτες όσο και για τη βεντέτα, που δεν έχει τελειωμό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος θα βάλει άνθρωπο για να πάρει εκδίκηση – Ποιος είναι αυτός;

Σασμός-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα σκοτώσει τον Μαθιό;

Τα νέα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικά με νέα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά στην προσπάθεια τους να πάρουν εκδίκηση. Ένα από αυτά θα είναι ο Παύλος Βρουλάκης, ένας ξεχασμένος συγγενής. Καθόλου τυχαία δε θα είναι η επιστροφή του λοιπόν, μιας και θέλει να εκδικηθεί για τον θάνατο του Πετρή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ζωή του Σταύρου κινδυνεύει

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης μιλά για τον γάμο του με την Μαρίνα

Τον στόχο του αυτόν θα τον επιτύχει με τη βοήθεια του Ευθύμη Φαρμάκη, ενός φίλου από τα παλιά. Ο συγκεκριμένος άντρας θα δούμε να έχει πολλές άκρες, ως ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού στο Ρέθυμνο. Το πρόσωπο μάλιστα αυτό είχε κάνει και φυλακή και έτσι θα του είναι πιο εύκολο να βάψει με αίμα τα χέρια του, σύμφωνα με το tv24, μιας και θα του ζητηθεί…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close