Παγιδευμένοι-Υβόννη

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Υβόννη σπάει την σιωπή της.

Θα μας πεταχτούν τα μάτια έξω…

O Αλέκος είναι αποφασισμένος να βάλει την Άννα στη φυλακή για πάντα στη σειρά Παγιδευμένοι. Και μάλιστα το δηλώνει στην Υβόννη. Μόνο που η αντίδραση της τελευταίας δεν είναι αυτή που θα περίμενε ο μεγαλοδικηγόρος.

Στη σειρά Παγιδευμένοι, ο Αλέκος Χατζής θέλει να πληρώσει πολύ ακριβά η Άννα για τη δολοφονία του γιου του. Ο Άγγελος βρέθηκε νεκρός με την Άννα δίπλα του και όλα τα στοιχεία είναι συντριπτικά σε βάρος της δικηγόρου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το πράσινο φως που θα μας εκπληξει

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο βοηθός του Αλέκου καίει την Άννα

Ο Αλέκος έχει όμως στα χέρια του ακόμη ένα δυνατό χαρτί. Σύμφωνα με το έγγραφο που υπάρχει στην κατοχή του, η Άννα όχι μόνο ήξερε να χειριστεί όπλο, αλλά για δύο χρόνια έκανε σκοποβολή μαζί με τον Άγγελο. Μάλιστα, η δικηγόρος είχε κατακτήσει και βραβεία αφού ήταν πάρα πολύ καλή.

Και αυτό το στοιχείο ο Αλέκος δεν πρόκειται να το αφήσει ανεκμετάλλευτο. Μάλιστα, τρέχει για να πει τα νέα στη σύζυγό του και να της εκφράσει τη βεβαιότητά του ότι η Άννα δεν θα τη γλτώσει για τον φόνο του γιου τους. Όμως, η στάση της Υβόννης τον «παγώνει».

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Παγιδευμένοι-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άλλο ένα μυστικό αποκαλύπτεται

Η Υβόννη εξακολουθεί να μην πιστεύει ότι η Άννα είναι η δολοφόνος. Θεωρεί ότι άλλος σκότωσε το παιδί της και ο Αλέκος απλώς κάνει τις γνωστές του νομικές παρατυπίες προκειμένου να της φορτώσει τον θάνατο του Άγγελου.

Η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι δεν θα αργήσει στη σειρά του ΑΝΤ1. Η Υβόννη, παρά τις κατηγορηματικές δηλώσεις του Αλέκου, επιμένει στην άποψή της για την Άννα. Και πάνω στον καυγά τους, θυμάται κάτι που της είχε εκμυστηρευτεί ο Άγγελος, προκαλώντας την οργή του Αλέκου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμάται ποιος πάτησε την σκανδάλη

Παγιδευμένοι-Αλέκος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ζωή της Άννας παίρνει απρόσμενη τροπή

Ο Άγγελος της είχε αποκαλύψει μία υπόθεση όπου σκοτώθηκε μια ολόκληρη οικογένεια. Της είχε πει ότι ο Αλέκος είχε σοβαρή ανάμειξη και μάλιστα κατάφερε την συγκαλύψή της, σε δικαστικά πλαίσια.

Μάλιστα ο Άγγελος είχε πει ότι ο πατέρας του ήταν εκείνος που τους είχε σκοτώσει. Ο Χαντζής εξοργίζεται από όσα του λέει η Υβόννη και της ζητάει να εξαφανιστεί από μπροστά του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close