Παγιδευμένοι: Το πράσινο φως που θα μας εκπληξει

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε το πράσινο φως που θα μας εκπλήξει

Αφήστε τα πράσινα και τα κόκκινα και ξεκινηστε τη σειρά χθες εχούμε πάθει στέρηση!!!!!!!!!!

υναρπαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν μια θέση στη νέα σεζόν του καναλιού.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealNews η τηλεοπτική σειρά αναμένεται να παραμείνει στο προσκήνιο τη στιγμή που ετοιμάζεται για την επιστροφή της.

Μετά από απουσία δύο μηνών που στοίχησε στην τηλεθέαση, η σειρά επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου και στόχος είναι να υπάρξει και ένας δεύτερος κύκλος, με τους επιτελείς του καναλιού να έχουν ήδη ανάψει το πράσινο φως.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο βοηθός του Αλέκου καίει την Άννα

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η στιγμή που όλοι περιμέναμε

Μάλιστα, εξελίξεις θα υπάρξουν και για άλλα προγράμματα του σταθμού που αναμένεται επίσης να παραμείνουν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Την ώρα που η Άννα περνάει δύσκολες στιγμές μέσα στη φυλακή, ο Δημήτρης εμποδίζεται από κάθε έρευνα που έχει να κάνει με την υπόθεσή της. Όμως εκείνος δεν θα σταματήσει πουθενά και σε τίποτα προκειμένου να τη βοηθήσει, ακόμη κι αν πρέπει να θυσιάσει την καριέρα του.

Ο Δημήτρης βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος για να ερευνήσει ο ίδιος για πιθανά στοιχεία, αλλά καθώς έχει συγγενική σχέση με τη φερόμενη ως ένοχο, την Αννα, καθότι είναι παντρεμένοι, θεωρείται ότι κάνει παράβαση καθήκοντος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άλλο ένα μυστικό αποκαλύπτεται

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος βρίσκει στοιχείο που καίει την Άννα για τον φόνο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα θυμάται ποιος πάτησε την σκανδάλη

Ο Αλέκος μαθαίνει ότι έχει πάρει αντίγραφα από τη σκηνή του εγκλήματος. «Δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Αύριο θα πάμε στην αστυνομία», λέει στον βοηθό του. Από τις έρευνες τον είχε σταματήσει και ο Σταύρος. Ο Δημήτρης ξέρει ότι ρισκάρει την καριέρα του και ο πατέρας του προσπαθεί να τον συνετίσει: «Μην πετάς τόσα χρόνια δουλειάς.

Ο Δημήτρης εμποδίζεται από κάθε έρευνα, όμως θα κάνει τα πάντα για να σταθεί στη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος βοηθάει την οικογένεια του με κάθε κόστος

Παγιδευμένοι: Το DNA από τα αποτσίγαρα αποκαλύπτει τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το στοιχείο που βγάζει την Άννα ένοχη

καθώς πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά της. Αρχίζει να συντάσσει ένα κείμενο που ξεκινά ως εξής: «Παραιτούμαι από τη θέση μου. Κάνετε όποια διεργασία απαιτείται». Το διαβάζει ο πατέρας του. «Τελείωσε. Θα αφήσω τη θέση μου χωρίς να ατιμαστώ. Με τιμή», του λέει ο Δημήτρης. «Γιατί;», τον ρωτάει ο Σπύρος. «Δεν μπορώ να είμαι δίπλα στη γυναίκα που αγαπώ. Δεν είμαι ικανός να τη βοηθήσω, να την προστατεύσω. Θα πιστέψω αυτό που νιώθω μέσα μου. Αν είναι απαραίτητο θα θυσιαστώ για την αγαπημένη μου. Θα σταθώ δίπλα της ως το τέλος».

Ο Δημήτρης καταθέτει την παραίτηση. Είναι μπροστά και ο Σταύρος. «Τι κάνεις;», τον ρωτάει ο επικεφαλής. «Είμαι σίγουρος για την απόφασή μου», είναι η απάντηση του Δημήτρη. «Τότε άδειασε το γραφείο»…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close