Ο Αλέκος στην φυλακή

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ενδιαφέρουσες καθώς ο Αλέκος μπαίνει φυλακή.

Επιτέλους πια…..

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματική σειρά του ΑΝΤ1 επικεντρώνονται στην υπόθεση της Άννας και την επικείμενη δίκη της, η οποία πλησιάζει. Ο Δημήτρης και όλοι όσοι πιστεύουν στην αθωότητα της δίνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να βρουν αρκετά στοιχεία για να εξασφαλίσουν την ελευθερία της.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το μυστικό που κρύβουν η Κατερίνα με τον Μάρκο

Ο Αλέκος στην φυλακή

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το πανεπιστήμιο ανατινάζεται

Ο Αλέκος όμως, δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Έχει ένα σχέδιο να παγιδεύσει την Άννα για να αποδείξει την ενοχή της ως ηθικής αυτουργού στη δολοφονία του Άγγελου. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης, απ’ την άλλη, συνεχίζουν τις έρευνες και χάρη στην επιμονή τους, ένα νέο στοιχείο έρχεται στην επιφάνεια.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Μια σφαίρα σε ένα κουτάκι δημιουργεί απορίες

Ο Αλέκος στην φυλακή

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Νίκος αφήνει τη Δώρα στα κρύα του λουτρού

Ο Δημήτρης θα συνεχίσει την έρευνα για το νέο στοιχείο μόνος του, αλλά η μεγάλη μέρα της δίκης της Άννας φτάνει. Όλοι βρίσκονται εκεί και ο Αλέκος ετοιμάζεται να δώσει μάχη για να καταδικάσει τη νεαρή δικηγόρο. Αντίθετα, και ο Δημήτρης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την αθώωση και μάλιστα πιστεύει πως θα τα καταφέρει μιας και έχει αρκετά στοιχεία πια στα χέρια του.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Μια τεράστια έκρηξη σταματά Άννα και Δημήτρη

Ο Αλέκος στην φυλακή

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Μια γυναίκα λύνει τον γρίφο

Όλοι αγωνιούν για τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης προκειμένου να βγει το πόρισμα πριν από την τελική απόφαση των δικαστών για το μέλλον της Άννας. Κι ενώ ο Αλέκος πιστεύει πως θα καταδικάσει την κοπέλα και σκοπεύει να τιμωρήσει και την Υβόννη για τον εραστή της, μια απρόσμενη εξέλιξη του αλλάζεις τα σχέδια. Ο Αλέκος συλλαμβάνεται και οδηγείται στην φυλακή, ενώ η Άννα λαμβάνει ένα περίεργο φάκελο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close