Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-Αλέκος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα μάθουμε το ένοχο μυστικό που συνδέει Γεράσιμο – Αλέκο. 

Αυτό δεν το περιμέναμε!!! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Η Υβόννη που θέλει οπωσδήποτε να βγάλει τον Στέλιο από την φυλακή προσλαμβάνει κρυφά ένα δικηγόρο και του αναθέτει την υπόθεση του. Εξηγεί, τι ακριβώς έχει συμβεί και όταν εκείνος την διαβεβαιώνει ότι θα πετύχουν την αποφυλάκιση του αρχίζει να ετοιμάζει ένα σχέδιο διαφυγής για τους δυο τους μακριά από τον Αλέκο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 44 , 45

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας σώζει την Άννα

Όμως εκείνος είναι και πάλι ένα βήμα μπροστά. Δεν σκοπεύει να αφήσει τη γυναίκα του να ξεφύγει. Αντίθετα θέλει να την τιμωρήσει σκληρά για την απιστία της. Έτσι την βρίσκει έξω απ’ τη φυλακή να περιμένει τον εραστή της. Της λέει ότι ξέρει τα πάντα και πως πλέον θα γίνει ο εφιάλτης της.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το μυστικό που κρύβουν η Κατερίνα με τον Μάρκο

Παγιδευμένοι-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το πανεπιστήμιο ανατινάζεται

Από ‘δω και στο εξής θα σκέφτεσαι μόνο πως θα με υποδέχεσαι κάθε απόγευμα με χαμόγελα στο σπίτι και πως θα με κανείς χαρούμενο” της λέει απειλώντας την πως θα την κάνει να πληρώσει για τις πράξεις της.

Σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες TV, πλέον ούτε h Κλειώ πρόκειται να την βοηθήσει καθώς το μόνο που θέλει και η ίδια είναι να φύγει μακριά και να επιστρέψει στην κόρη της στα Γιάννενα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μια σφαίρα σε ένα κουτάκι δημιουργεί απορίες

Παγιδευμένοι-Υβόννη-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Νίκος αφήνει τη Δώρα στα κρύα του λουτρού

Επειδή όμως ξέρει ότι ο Γεράσιμος δεν θα την αφήσει να μάθει το δικό του ένοχο μυστικό, αυτό που τον συνδέει με τον Αλέκο και όταν πια το μαθαίνει πηγαίνει να τον αντιμετώπιση στα ίσια. “Δεν έμαθα που βρίσκεται το πτώμα του Κοσμά, έμαθα όμως κάτι πιο σημαντικό του” του λέει.

Στη συνέχεια του αφηγείται την ιστορία που ο ίδιος θέλει να μείνει για πάντα κρυμμένη. Ότι χρόνια πριν σκότωσε έναν άντρα ο οποίος κακοποιούσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του μικρού γιου του και πως ο Αλέκος τον βοήθησε να αλλοιώσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων ώστε να φαίνεται πως το παιδί είναι δικό του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 42 , 43

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μια τεράστια έκρηξη σταματά Άννα και Δημήτρη

Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή” λέει ο Γεράσιμος και εκείνη του απαντά “εσύ απ’ την πλευρά σου φρόντισες να βρεις κάποιον να πάρει πάνω του το δικό του έγκλημα, εκείνο το δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητο. Εγώ θα επιστρέψω στα Γιάννενα κι αν κάνεις οτιδήποτε για να με σταματήσεις θα σας καταστρέψω και τους δύο“.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close