Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Σταύρος-

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων  44 , 45 Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Αλέκο…δεν τα βάζεις με Άννα – Δημήτρη.. σίγουρη ΗΤΤΑ!

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 44 στις 12/3/23

Επεισόδιο 44

Δευτέρα

Η ημέρα της δικής της Άννας πλησιάζει και οι δυο τους με τον Δημήτρη όσο και ο Αντρέας -πιο διακριτικά- κάνουν αγώνα δρόμου για να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία ώστε να εξασφαλίσουν την αθώωση της. Ο Αλέκος όμως δε μένει με σταυρωμένα χέρια.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 42 , 43

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας σώζει την Άννα

Καταστρώνει ένα σχέδιο για να παγιδεύσει την Άννα και να αποδείξει την ενοχή της ως ηθική αυτουργού. Ο Αντρέας και ο Δημήτρης συνεχίζουν τις έρευνες και ανακαλύπτουν ένα στοιχείο που φαίνεται αρκετό για να πετύχουν το σκοπό τους.

Τώρα όμως ο Δημήτρης θα πρέπει να συνεχίσει μόνος την έρευνα. Ο Άκης. ο Θοδωρής η Δανάη, η Νεφέλη και η Λίνα έχουν πέσει σε βαθιά νερά καθόσον ο Τάσος τους αναγκάζει πλέον να δουλέψουν για αυτόν ενώ ο εκβιασμός του Γεράσιμου στην Κλειώ συνεχίζεται.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το μυστικό που κρύβουν η Κατερίνα με τον Μάρκο

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Θοδωρής-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το πανεπιστήμιο ανατινάζεται

Εκείνη ανακαλύπτει κάτι για τον άνθρωπο που την εκβιάζει ώστε να μπορέσει να του ξεφύγει. Είναι όμως αυτό αρκετό για να της λύσει τα χέρια;

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μια σφαίρα σε ένα κουτάκι δημιουργεί απορίες

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Νίκος αφήνει τη Δώρα στα κρύα του λουτρού

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 45 στις 20/3/23

Επεισόδιο 45

Δευτέρα

Η μεγάλη μέρα της δίκης έχει φτάσει. Ο Αλέκος ετοιμάζεται να δώσει μάχη για να την δει να καταδικάζεται αλλά και ο Δημήτρης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την αθωώσει. Όλοι αγωνιούν για τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μια τεράστια έκρηξη σταματά Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 40 , 41

Την ίδια ώρα ο Νώντας πήρε τα παιδιά να συνεργαστούν για τη δουλειά στην οποία θέλει να τα μπλέξει. Ένα απρόσμενο γεγονός όμως θα τον εκνευρίσει και θα βάλει τη ζωή των μελών της παρέας σε κίνδυνο. Η Κλειώ σχεδιάζει να φύγει απ’ την Αθήνα και να γυρίσει στα Γιάννενα για να είναι κοντά στο παιδί της.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μια γυναίκα λύνει τον γρίφο

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Γεράσιμος καταστρέφουν τον Αλέκο

Ο Αλέκος και ο Γεράσιμος δεν θέλουν να την αφήσουν. Εκείνη όμως έχει μάθει κάτι πολύ σημαντικό και το κρατάει σαν άσσο στο μανίκι της. Ο Αλέκος σκοπεύει να εκδικηθεί την Υβόννη για την απιστία της αλλά μια απρόσμενη εξέλιξη θα τον οδηγεί στην φυλακή.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Στέφανος Κυριακίδης δίνει spoilers για την σειρά

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος σκοτώνει την Yβόννη;

Ξαφνικά η λαμβάνει έναν περίεργο φάκελο από κάποιον άγνωστο αποστολέα. Το μήνυμα που περιέχει ισορροπεί ανάμεσα στην απειλή και την προειδοποίηση. Σε καμία περίπτωση όμως δεν το παίρνει αψήφιστα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 46 , 47

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close