Ο Ανδρέας σώζει την Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ενδιαφέρουσες καθώς ο Ανδρέας σώζει την Άννα.

Ο εθνικός μας κουμπάρος πάλι έσωσε την κατάσταση…

Η μέρα της δίκης της Άννας πλησιάζει και πρέπει με το Δημήτρη να βρουν αρκετά στοιχεία για να εξασφαλίσουν την αθώωση της. Ο Αλέκος όμως, δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Έχει ένα σχέδιο να παγιδεύσει την Άννα για να αποδείξει την ενοχή της ως ηθικής αυτουργού. Ο Δημήτρης όμως μετά από μια νέα κατάθεση, βρίσκει και μια τρίτη σφαίρα στον τόπο του εγκλήματος και ο Σταύρος την στέλνει για βαλλιστική εξέταση.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος στην φυλακή

Ο Ανδρέας σώζει την Άννα

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το μυστικό που κρύβουν η Κατερίνα με τον Μάρκο

Η μεγάλη μέρα της δίκης της Άννας έχει φτάσει. Ο Αλέκος ετοιμάζεται να δώσει μάχη για να την καταδικάσει, αλλά και ο Δημήτρης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την αθώωση.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Το πανεπιστήμιο ανατινάζεται

Ο Ανδρέας σώζει την Άννα

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Μια σφαίρα σε ένα κουτάκι δημιουργεί απορίες

Η Άννα λέει στην απολογία της: “Κύριε δικαστά, συνειδητοποίησα ότι ο Άγγελος θα το έσκαγε και τον ακολούθησα. Όταν με ανακάλυψε με σημάδεψε με το όπλο. Κατάφερα να το πάρω και το έστρεψα πάνω του για να αμυνθώ. Όμως δεν τον πυροβόλησα. Κάποιος με χτύπησε στο κεφάλι. Δηλώνω αθώα”.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ο Νίκος αφήνει τη Δώρα στα κρύα του λουτρού

Ο Ανδρέας σώζει την Άννα

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Μια τεράστια έκρηξη σταματά Άννα και Δημήτρη

Την ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης μπαίνει ο Αντρέας με το πόρισμα. Η σφαίρα έχει τα δακτυλικά αποτυπώματα του Ηλία και είναι ίδια με τις άλλες σφαίρες που βρέθηκαν στο σπίτι του. Η Άννα αθωώνεται.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close