Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Γεράσιμος δείχνει το άλλο του πρόσωπο.

Αυτό και αν δεν θέλω να το χάσω…

Μπορεί να έχουμε δει για την ώρα στους Παγιδευμένους τη δολοφονία της Μυρτούς να έχει πάρει σε έναν βαθμό τη θέση της, όμως αυτή του Κοσμά έχει από πίσω της πολλές κρυφές αλήθειες.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος απειλεί τον Αντρέα

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα περνούν μια νύχτα πάθους

Ο Θοδωρής νιώθει σε μεγάλο βαθμό υπαίτιος και αυτό θα είναι, που θα εκμεταλλευτεί ο Άγγελος στέλνοντας του ένα απειλητικό ραβασάκι από τη φυλακή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Με ανατρεπτικό φόνο τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα τιμωρήσει τον Άγγελο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει από τον Γεράσιμο

Ο Θοδωρής τα χάνει στην ιδέα, πως θα θεωρηθεί δολοφόνος του Κοσμά και πως θα κάνει για δεύτερη φορά φυλακή και τότε κάνει μια κίνηση απελπισίας. Βγάζει πλαστό διαβατήριο, σύμφωνα με το tv24, με προορισμό το εξωτερικό. Ο παππούς του όμως αρκετά έμπειρος στις απατεώνιες θα τον καταλάβει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο επισκέπτης που δηλητηριάζει τον Άγγελο στην φυλακή

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον φόνο του Άγγελου

Θα του δώσει ένα γερό χαστούκι, εξηγώντας του, πως βρήκε λάθος τρόπο για να γλιτώσει. Εκείνος θα πάρει την υπόθεση στα χέρια του, φτάνοντας στα άκρα…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close