Παγιδευμένοι: Το επόμενο θύμα του Άγγελου είναι η Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως το επόμενο θύμα του Άγγελου είναι η Άννα.

Σε λίγο και εμάς θα απειλήσει ο άλλος…

Ο Άγγελος σκορπά τον τρόμο μέσα από τη φυλακή, βρίζοντας ασταμάτητα την Μυρτώ, στη σειρά Παγιδευμένοι. Με τη βοήθεια της καλής του θείας, στέλνει κάποια ραβασάκια μέσα από τη φυλακή, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους πρωταγωνιστές.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος δείχνει το άλλο του πρόσωπο

Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος απειλεί τον Αντρέα

Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν ένα σημείωμα φτάσει στα χέρια της Λίνας. Μόλις το κορίτσι διαβάσει όσα γράφει ο Άγγελος, θα καταρρεύσει. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Άγγελος ανακαλύπτει πως η Λίνα κέρδισε τους αγώνες κολύμβησης, έχοντας πάρει αναβολικά!

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα περνούν μια νύχτα πάθους

Παγιδευμένοι: Το επόμενο θύμα του Άγγελου είναι η Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Με ανατρεπτικό φόνο τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Στο σημείωμα την απειλεί πως θα την καρφώσει, ντροπιάζοντάς την πανελληνίως! Στόχος του Άγγελου είναι να αποδείξει στην Άννα πως είναι διατεθειμένος να βλάψει όλους όσους αγαπά…

Η Λίνα, μη μπορώντας να αντέξει την ντροπή, κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Όλη η οικογένεια τρέμει. Η Χρύσα χάνει το μυαλό της, στην ιδέα πως θα πεθάνει και το δεύτερο παιδί της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει από τον Γεράσιμο

Παγιδευμένοι-Άγγελος-Κλειώ

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο επισκέπτης που δηλητηριάζει τον Άγγελο στην φυλακή

Το τηλέφωνο χτυπά και η Άννα ακούει τη φωνή του Άγγελου: “Αν δε βγεις να πεις πως η Μυρτώ ήταν μία τιποτένια, πως με ξεγέλασε και πως είμαι άδικα στη φυλακή, θα καταστρέψω ό,τι αγαπάς!”, της φωνάζει.

Η οργή της Άννας μεγαλώνει. Η περιπέτεια με τον Άγγελο δε θα έχει καλό τέλος και η Μυρτώ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, στη σειρά Παγιδευμένοι…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον φόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Λίνα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα της

Θα τρέξει να ζητήσει τη βοήθεια του Δημήτρη; Ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημα του Άγγελου και με ποιον θα τα βάλει αυτή τη φορά; Όλα κρέμονται από μία κλωστή..

Η Λίνα συνέρχεται και μπαίνει ένα τέλος στην αγωνία της οικογένειας. Βέβαια, τα μετάλλιά της κινδυνεύουν, όπως και η θέση της πρωτιάς στους αγώνες.

Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 14/11/22 ως 15/11/22.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 22 στις 14/11/22

Επεισόδιο 22

Δευτέρα

Από την ημέρα της δολοφονίας της Μυρτώς, η οικογένεια του Δημήτρη και της Άννας η ζωή τους αλλάζει ριζικά πλέον. Όλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τις εξελίξεις που είναι καταιγιστικές, ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να βγάλει τα μυστικά στο φως μέσω της Κλειώς και όλοι έχουν θορυβηθεί.

Ξέρουν πως αν συμβεί αυτό οι ισορροπίες και τα δεδομένα θα ανατραπούν πλήρως. Συγχρόνως η Άννα ο Δημήτρης ο Σπύρος ο Θοδωρής ο Σταύρος ο Αλέκος ακόμη και ο Ανδρέας λαμβάνουν τα απειλητικό τους ραβασάκι από τον Άγγελο. Με τι απειλή τον καθένα και πως θα αντιδράσουν εκείνοι; Η Άννα κι ο Δημήτρης ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους για να βρουν τρόπο να γλιτώσουν από την νέα αυτή απειλή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Χρύσα μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο αδικοχαμένος αδερφός του Σπύρου

Πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σταματήσουμε τον Άγγελο, λένε σαν να μην φτάνει όμως αυτό έρχονται αντιμέτωποι με ένα ακόμα χτύπημα της μοίρας, η Άννα μαθαίνει ότι ο πατέρας της αγνοείται και χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

Θα τρελαθώ αν πάθει κάτι δεν θα το αντέξω, λέει κλαίγοντας με τον Δημήτρη να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να την στηρίξει. Έχε πίστη και όλα θα πάνε καλά, της λέει προκειμένου να την παρηγορήσει.

Παγιδευμένοι  επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 23 στις 15/11/22

Επεισόδιο 23

Τρίτη

Κι ενώ το σχέδιο του Άγγελου προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μην μπορεί να τον σταματήσει. Όλοι είναι ανήσυχοι. Θα καταφέρει ο Άγγελος να τους ξεσκεπάσει.

Ο Θοδωρής μέσα σε όλα αυτά, προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό για να γλυτώσει μία συνάντηση, όμως θα τον έκπληξη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έτσι θα είναι το τέλος του πρώτου κύκλου

Παγιδευμένοι: Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα γίνει για ακόμη μια φορά η ασπίδα του Θοδωρή

Την ίδια στιγμή η Άννα με τη βοήθεια του Δημήτρη προσπαθεί να βρει τον πατέρα της κινώντας γη και ουρανό. Ο Σπύρος από την άλλη είναι τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή.

Μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ, όμως, ο Δημήτρης βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα αν η Άννα μάθει για την ανάμειξη του πατέρα του στην άδικη φυλάκιση του Κοσμά τότε όλα θα χαθούν. Τι θα επιλέξει ο Δημήτρης; Τη γυναίκα που αγαπάει; Ή τον πατέρα του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close