Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Γεράσιμος στο αστυνομικό τμήμα.

Αμάν βρε Γεράσιμε ακόμα δεν βγήκες…

Ο Γεράσιμος Μαρκέτος κάθε μέρα που περνάει έρχεται όλο και πιο κοντά με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του. Μένει στο πατρικό τους σπίτι και δεν το κουνάει από εκεί αγνοώντας τις αντιδράσεις του γιού του.

Ο Σπύρος αρνείται να έχει οποιαδήποτε επαφή με τον πατέρα του. Αντίθετα, προσπαθεί με τη στάση του να τον πείσει ότι είναι ανεπιθύμητος στο σπίτι τους.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το επόμενο θύμα του Άγγελου είναι η Άννα

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει στον Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος δείχνει το άλλο του πρόσωπο

Ο Γεράσιμος όμως αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μην ενδώσει στις πιέσεις του γιου του. Αντιθέτως, θεωρεί πως έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τα μέλη της οικογένειας του να ξεπεράσουν ανώδυνα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος απειλεί τον Αντρέα

Παγιδευμένοι-Σπύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα περνούν μια νύχτα πάθους

Τις αντιδράσεις λοιπόν του Σπύρου, ο Γεράσιμος τις προσπερνά, ενώ παράλληλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να «σπάσει τον πάγο» που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους, στη σειρά Παγιδευμένοι.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Με ανατρεπτικό φόνο τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει από τον Γεράσιμο

Όπως θα δούμε στη συνέχεια ο Γεράσιμος θα τολμήσει να εμφανιστεί στο γραφείο του Σπύρου στην αστυνομία. Ο τελευταίος μόλις τον βλέπει μπροστά του, σύμφωνα με το youfly, μένει κάγκελο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο επισκέπτης που δηλητηριάζει τον Άγγελο στην φυλακή

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα της

Δεν πιστεύει στα μάτια του ότι ο πατέρας του μπόρεσε να διαβεί το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος. Από την άλλη Γεράσιμος κοντοστέκεται άνετος μπροστά στο γιο του και του λέει: «Ωραία είστε εδώ μέσα εσείς οι αστυνομικοί».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close