Παγιδευμένοι-Κοσμάς-Αλέκος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Αλέκος ξεθάβει το πτώμα του Κοσμά. 

Μα τι κάθαρμα είναι αυτός ο Αλέκος…

Τα πέντε παιδιά περνούν το βράδυ στο κρατητήριο και την επόμενη μέρα παρουσιάζονται μπροστά στον ανακριτή ο όποιος σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, διατάζει την προσωρινή κράτηση μόνο του Άκη αφήνοντας ελεύθερους τους υπόλοιπους.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Άγριος καβγάς μεταξύ Αγγελικής και Σταύρου

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ξεθάβει το πτώμα του Κοσμά

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα καλύπτει τον δολοφόνο του Δημήτρη

Ελεύθερος έχει ήδη αφεθεί και ο Αλέκος μετά την αποκάλυψη του βίντεο στο οποίο Άγγελος ομολογεί ότι σχεδίασε ο ίδιος το θάνατο του. Η επιστροφή του Χατζή στο σπίτι είναι ένα τεράστιο σοκ για την Υβόννη η οποία φοβούμενη τα αντίποινα του συζύγου της του αποκαλύπτει ότι η Άννα την έπεισε να καταθέσει ψέματα εναντίον του.

Τώρα ο Αλέκος έρχεται να πάρει την εκδίκησή του η οποία αναμένεται πιο σκληρή από ποτέ και η ευκαιρία του παρουσιάζεται πολύ γρήγορα, αφού ο Άκης του τηλεφωνεί απελπισμένος και του ζητάει να αναλάβει την υπόθεσή του με αντάλλαγμα μια πολύ σημαντική πληροφορία που μπορεί να διαλύσει την οικογένεια Ροδίτη και Μαρκέτου.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 48 , 49, 50, 51

Παγιδευμένοι-Κοσμάς-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το είδα με τα μάτια μου – Σκάει μεγάλη βόμβα

Ο Αλέκος δεν χάνει την ευκαιρία. Καταφθάνει στο κρατητήριο μαζί με το Μάρκο και μαθαίνει την συγκλονιστική αλήθεια για τον Κοσμά. Ότι δηλαδή απήγαγε το Θοδωρή με σκοπό να τον σκοτώσει αλλά πάνω στη συμπλοκή έφαγε αυτός τη σφαίρα και πως το πτώμα που προσπάθησε ο Σπύρος να κρύψει κατέληξε θαμμένο στο δάσος έπειτα από εντολή του Άγγελου.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Κρίσιμη η κατάσταση του Ανδρέα

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ξεθάβει το πτώμα του Κοσμά

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Άννα και Ανδρέας μένουν μαζί

Την επόμενη κιόλας μέρα ο Χατζής πάει να βρει το αφεντικό του Άκη, τον ανθρώπου που τον βοήθησε να κλέψει και να θάψει το πτώμα. Αυτός τον οδηγεί στο ακριβές σημεία και την νύκτα επιστρέφουν εκεί και αρχίζουν το σκάψιμο.

Φροντίζουν να φέρουν το άψυχο κορμί κοντά στην επιφάνεια και αφήνουν τη βροχή να κάνει τα υπόλοιπα. Μόλις ξημερώνει το πρωί ένα ζευγάρι που βγάζει βόλτα το σκύλο του έρχεται αντιμέτωπο με το μακάβριο θέαμα και καλεί αμέσως την αστυνομία.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : O Αλέκος χωρίζει ξανά Άννα και Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Κοσμάς-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Από τα «Διλήμματα Ζωής» της Καινούργιου στην σειρά του ΑΝΤ1

Τώρα πια είναι σίγουρος ότι το μυστικό του βγήκε στην φορά.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close