Παγιδευμένοι-Νίκος-Δώρα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Νίκος αφήνει την Δώρα στα κρύα του λουτρού.

Πολύ σταθερός χαρακτήρας αυτός ο Νίκος πάντως…

Η Άννα στη σειρά Παγιδευμένοι έχει καταλαβαίνει τι πάει να κάνει ο Αλέκος και αποφασίζει να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια, κι έτσι στα κρυφά από όλους παίρνει βοήθεια από το Γεράσιμο ξέροντας ότι είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλεις στο φως τα σκοτεινά μυστικά που κρύβει ο Αλέκος.

Εκείνος δέχεται να την βοηθήσει και της δίνει να καταλάβει ότι εγκρίνει την σχέση της με το Δημήτρη και καθώς συμβαίνουν όλα αυτά ο Νίκος προτείνει στην Δώρα να παρατήσουν τις οικογένειες τους και να το σκάσουν μαζί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 42 , 43

Παγιδευμένοι-Νίκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μια τεράστια έκρηξη σταματά Άννα και Δημήτρη

Ενώ ο Θοδωρής και ο Άκης βρίσκονται χαμένοι από την μαφία που τους ζητάει ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό προκειμένου να απαντήσουν για τα ναρκωτικά που έκλεψε ο Άκης. Η Υβόννη απ’ την άλλη δεν αντέχει στην ιδέα ότι ο Στέλιος είναι στη φυλακή και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από κει.

Η βοήθεια έρχεται από κει που δεν το περιμένει. Ο Δημήτρης επισκέπτεται το Στέλιο στη φυλακή και ανακαλύπτει κάτι που θα βοηθήσει τις έρευνες αλλά μια τυχαία συνάντηση τον βάζει σε σκέψεις.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 40 , 41

Παγιδευμένοι-Δώρα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μια γυναίκα λύνει τον γρίφο

Η Κατερίνα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η ιστορία για την δωροδοκία στην Θεσσαλονίκη βγαίνει στο φως και βρίσκεται εκτεθειμένη. Το γεγονός όμως ότι το μαθαίνει ο Δημήτρης είναι αυτό που την πονάει περισσότερο.

Η κρυφή σχέση της Υβόννης και του Στέλιου αποκαλύπτεται ενώ ο Αλέκος που δίψα για εκδίκηση αρχίζει να φέρεται όλο και πιο περίεργα. Αυτό που δε γνωρίζει είναι ότι η Άννα έχει βάλει σκοπό της ζωής της να βρει το μυστικό με το οποίο τον εκβίαζε ο Άγγελος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Στέφανος Κυριακίδης δίνει spoilers για την σειρά

Παγιδευμένοι-Κλειώ-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος σκοτώνει την Yβόννη;

Με τη βοήθεια του Γεράσιμου είναι πιο πολύ κοντά στο να γίνει εκείνη ο απόλυτος εφιάλτης του Αλέκου. Από την πλευρά του συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία για να την καταδικάσει. Στο μεταξύ ο Άκης στριμωγμένος από τον Νώντα, μπλέκει την παρέα σε μια ακόμη παρανομία προκειμένου να βρει τα χρήματα που του ζητάει.

Η Άννα βέβαια έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι η ανιψιά της μπορεί να έχει μπλέξει με περίεργα κυκλώματα και έχει αρχίσει να ερευνά το θέμα. Παράλληλα η Δώρα δέχεται την πρόταση του Νίκου και ετοιμάζονται να το σκάσουν ενώ το μυστικό του Αλέκο αποκαλύπτεται. Πλέον είναι ζήτημα χρόνου να τον πιάσουν και να τον χώσουν για τα καλά μέσα. Ή μήπως όχι;

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: H συγκλονιστική ιστορία του Γεράσιμου

Παγιδευμένοι-Νίκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα γίνεται και πάλι στόχος

Ο Νίκος όμως κάνοντας μια κουβέντα με τη κόρη του καταλαβαίνει πως δεν αξίζει να χαλάσει την οικογένεια του για τη Δώρα και την αφήνει στα κρύα του λουτρού να περιμένει στο ραντεβού που είχαν κανονίσει για να φύγουν χωρίς να πάει ποτε. Πως θα αντιδράσει η Δώρα σε αυτή την εξέλιξη;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close