Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού το πανεπιστήμιο ανατινάζεται.

Χριστέ μου, τι έχουν να δουν τα μάτια μας..

Η Άννα μπαίνει στο γραφείο της Κατερίνας και την βλέπει αγκαλιά με το Μάρκο. Αρχικά σοκάρεται όμως δεν ξεχνά το λόγο για τον οποίο θέλει να μιλήσει στην αδερφή του Σταύρου. Την ευχαριστεί που διέταξε την αποφυλάκιση της και συνέχεια την ρωτάει ευθέως γιατί πήγε να δει τον Άγγελο στη φυλακή.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μια σφαίρα σε ένα κουτάκι δημιουργεί απορίες

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Νίκος αφήνει τη Δώρα στα κρύα του λουτρού

Η Κατερίνα αρνείται να απαντήσει όμως στη συνέχεια της λέει ότι είπε και στην επίσημη κατάθεση της, ότι βρήκε ένα σημείωμα στο γραφείο της που την καλούσε στη φυλακή και αποφάσισε να πάει να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

Φεύγοντας από την εισαγγελία, η Άννα θέλει να δώσει απάντηση σε ένα άλλο ερώτημα: με τι εκβίαζε ο Άγγελος, τον ίδιο του τον πατέρα, τον πανίσχυρο Αλέκο Χατζή.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 42 , 43

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 40 , 41

Όμως γι’ αυτό, ξέρει ότι θα χρειαστεί βοήθεια και την ζητά από το μόνο άνθρωπο που μπορεί να της την δώσει: τον Γεράσιμο. Αυτός ψάχνει τους φακέλους που είχε βρει στο δωμάτιο της Κλειώς και της δίνει το όνομα μιας γυναίκας.

Συμφωνούν να κρατήσουν την συνάντηση αυτή κρυφή από το Δημήτρη και η Άννα αρχίζει το ψάξιμο. Όταν ανακαλύπτει ότι η γυναίκα αυτή υπήρξε η γραμματέας, στην Νομική, την αναζητά, για να μάθει όμως ότι πλέον έχει πεθάνει.

Φυσικά δεν το βάζει κάτω και επισκέπτεται την κόρη της, η οποία της λέει ότι ο Χατζής είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, που βοηθούσε τη μητέρα της μέχρι το τέλος. Προβληματισμένη συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μάθει την αλήθεια: να ρωτήσει την Υβόννη.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Μια γυναίκα λύνει τον γρίφο

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Γεράσιμος καταστρέφουν τον Αλέκο

Η επιστροφή της στο σπίτι που δολοφονήθηκε η αδερφή της σύμφωνα με το περιοδικό εφτά μέρες TV είναι πολύ δύσκολη, όμως ο Δημήτρης είναι εκεί και την στηρίζει.

Η Άννα κοιτάζει την Υβόννη στα μάτια. “Ξέρεις ότι δεν σκότωσα εγώ το γιο σου όμως θέλω να μάθω ποιος το έκανε“, της λέει και την ρωτά, ποιο ήταν το μυστικό του Χατζή με τον οποίο τον εκβιάζει ο Άγγελος.

Η Υβόννη φοβάται να μιλήσει και προτιμά να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Στο μεταξύ η Κλειώ επισκέπτεται το Στέλιο στη φυλακή, μαθαίνει την παγίδα που του έστησε ο Αλέκος οδηγώντας τον στην ομολογία και έξαλλη τα βάζει με την αδερφή της, που της έκρυψε την σχέση τους.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Στέφανος Κυριακίδης δίνει spoilers για την σειρά

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος σκοτώνει την Yβόννη;

Της αποκαλύπτει τα πάντα και την σπρώχνεις τον πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση. Πάνω που οι έρευνες του Δημήτρη και της Άννας φτάνουν σε αδιέξοδο, η Υβόννη τους χτύπα την πόρτα και τους αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό.

Ο Αλέκος δεν τελείωσε ποτέ την νομική, το πτυχίο του είναι πλαστό. Έτσι όλα τα κομμάτια του παζλ συνδέονται και η Άννα συνειδητοποιεί ότι τον έχουν στο χέρι.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: H συγκλονιστική ιστορία του Γεράσιμου

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα γίνεται και πάλι στόχος

Αποφασίζει να τον ξεμπροστιάσει, ειδοποιεί τους δημοσιογράφους και τρέχει με το Δημήτρη στην Νομική για να βρουν τις απαραίτητες αποδείξεις. Φτάνοντας στο πανεπιστήμιο, νοιώθουν πως βρίσκονται πια ένα βήμα πριν στείλουν τον μεγάλο τους εχθρούς στη φυλακή.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : O Άκης Τρέμει τον Γεράσιμο

Παγιδευμένοι-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης με την πλάτη στο τοίχο

Όμως πλησιάζοντας την πόρτα μια τεράστια έκρηξη τους σταματά και το κτίριο τυλίγετε στις φλόγες. Στην τηλεόραση, ο Χατζής βλέπει την είδηση να παίζει και γελάει γεμάτος ικανοποίηση. Ήταν και πάλι ένα βήμα μπροστά. Το πανεπιστήμιο ανατινάζεται και η ΄Άννα και ο Δημήτρης δεν μπορούν να πιστέψουν με αυτό που συμβαίνει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close