Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-Μαργαρίτα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Γεράσιμος και η Μαργαρίτα ήταν ζευγάρι.

Τι ήταν λέει;; Τώρα μάλιστα…

Η δικαστικός Μαργαρίτα Βατατζή που υποδύεται η Μαρία Κανελλοπούλου θα μας απασχολήσει με τη δράση της στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης απορρίπτει την Άννα

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος αναστατώνει τη ζωή όλων

 

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος αναστατώνει τη ζωή όλων

Όπως είδαμε σε προηγούμενο επεισόδιο ο εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης σκαλίζει το παρελθόν της οικογένειας του συναδέλφου του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου και ανακαλύπτει το βρώμικο παρελθόν και τη καταδίκη του παππού του τελευταίου Γεράσιμου Μαρκέτου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος μαθαίνει κάτι για το Δημήτρη και πέφτει από τα σύννεφα

Παγιδευμένοι-Σταύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Κλειώ και Άγγελος τους τρομοκρατούν όλους

Ο Μαυρίδης αποφασίζει να ψάξει σε βάθος την υπόθεση του Γεράσιμου Μαρκέτου. Βρίσκει την δικαστικό και καθηγήτρια του στο Πανεπιστήμιο, την Μαργαρίτα Βατατζή η οποία ήταν αυτή που ασχολήθηκε με την υπόθεση του Γεράσιμου καταδικάζοντας τον σε 10ετή κάθειρξη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Δείτε ακόμη Παγιδευμενοι: Η οικογένεια Χατζή στα μαχαίρια

Η Μαργαρίτα, σύμφωνα με το youfly, νιώθει λίγο άβολα όταν ο πρώην φοιτητής της και νυν εισαγγελέας ζητεί να μάθει λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση του Γεράσιμου Μαρκέτου. Αυτό που κάνει είναι να κατευθύνει το Μαυρίδη στο αρχείο της υπόθεσης για να βρει τα στοιχεία που θέλει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά έρχονται κοντά

Παγιδευμένοι : Τα κρυμμένα μυστικά της Λίνας αποκαλύπτονται

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση

Η Μαργαρίτα Βατατζή έχει το λόγο της να μη θέλει να θυμάται τίποτα σχετικό από την υπόθεση αυτή, στη σειρά Παγιδευμένοι. Κι αυτό γιατί στο παρελθόν η ίδια και ο Γεράσιμος Μαρκέτος ήταν ζευγάρι.

Close