Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος μαθαίνει κάτι για το Δημήτρη και πέφτει από τα σύννεφα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σπύρος μαθαίνει κάτι για το Δημήτρη και πέφτει από τα σύννεφα.

Σιγά βρε Σπυράκο σιγά…

Μέσα στη φυλακή ο Άγγελος αποκαλύπτει τον αληθινό παρανοϊκό του πρόσωπο και βάζει μπρος το σχέδιο του για να εκδικηθεί ο όσους θεωρεί πως τον έβλαψαν. Αυτήν τη φορά μάλιστα δεν είναι μόνος του αλλά έχει και συνεργό την Κλειώ, η μικρότερη αδερφή της Υβόνης εμφανίζεται έτοιμη να τον βοηθήσει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Κλειώ και Άγγελος τους τρομοκρατούν όλους

Παγιδευμενοι: Η οικογένεια Χατζή στα μαχαίρια

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη

Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας συνεχίζει να ερευνά τον Χατζή ψάχνοντας στο να βρει στοιχεία που πιθανώς τον εμπλέκουν σε παράνομες δουλειές. Κάποια στιγμή, όμως σκοντάφτει πάνω στον Σταύρο και άρχισε να σκαλίζει και το δικό του παρελθόν, έτσι δεν αργεί να ανακαλύψει πως ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση της δολοφονίας της Μυρτώς έχει ένα δικό του σκοτεινό μυστικό για εκείνο το βράδυ του φόνου και όπως φαίνεται έχει δίκιο που φοβόταν την αποκάλυψη του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμενοι: Η οικογένεια Χατζή στα μαχαίρια

Παγιδευμένοι-Θοδωρής

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά έρχονται κοντά

Καθώς μόλις το μαθαίνει αποφασίζει για άλλη μία φορά να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια αλλά να ψάξει ακόμα πιο βαθιά, πρώτα βέβαια πρέπει να αντιμετωπίσει κάτι άλλο, είναι απόφαση που αναλαμβάνει την φέρνει αντιμέτωπη με το Δημήτρη κι αυτό είναι κάτι που κανείς από τους δύο δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Ακόμη προσπαθώντας να συνηθίσουν πως πλέον θα είναι αντίδικοι. Ένα νέο στοιχείο τους γυρίζει πίσω στο παρελθόν, η αστυνομία εντοπίζει ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο και μέσα σ’ αυτό το πορτοφόλι του Κοσμά όμως ο Κοσμάς υποτίθεται πως είχε μπαρκάρει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Αστυνομία βρίσκει στοιχείο φωτιά για την δολοφονία του Κοσμά

Γι’ αυτό και εδώ και τόσο καιρό δεν είχε νέα του τώρα πια σε όλη την οικογένεια Ροδίτη σήμανε συναγερμός και ένα σωρό ερωτηματικά αρχίσει να δημιουργούνται.

Ο Σπύρος που ξέρει πολύ καλά τι του συνέβη πρέπει να αντιμετωπίσει κι αυτόν τον εφιάλτη, σύμφωνα με το περιοδικό 7Μέρες tv, παράλληλα όμως προσπαθεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έμαθε για τον γιο του και τον έκανε να πέσει απ’ τα σύννεφα, αυτός και η Άννα είναι παντρεμένοι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close