Παγιδευμένοι-Δημήτρης

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Δημήτρη στα πατώματα μετά το διαζύγιο

Δες εδώ μια μουρλή που παρατάει τέτοιο παλικάρι…

Η τετ-α- τετ αντιπαράθεση της Άννας με τον Άγγελο στο νέο επεισόδιο των «Παγιδευμένων» θα λήξει αναίμακτα ευτυχώς για τη νεαρή δικηγόρο, με την παρέμβαση του Δημήτρη και του Ανδρέα που την ψάχνουν απεγνωσμένο, γνωρίζοντας τον κίνδυνο που διατρέχει.

Όπως ήταν αναμενόμενο με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι τρεις «συνεργάτες» ο τέως συνεργάτης της Άννας οδηγείται στις φυλακές, με τον πατέρα του να κάνει το παν για να το αθωώσει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το πλαστό πτυχίο που τα φέρνει όλα τούμπα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ιστορία του εξαφανισμένου παιδιού του Ανδρέα

Όμως, ο Άγγελος για άλλη μια φορά αποδεικνύει πως η συμπεριφορά του είναι απρόβλεπτη. Η ομολογία του στον ανακριτή φέρνει τον Αλέκο προ απροόπτου. Ο γιος του μοιάζει αποφασισμένος να βάλει και τον ίδιο στο κάδρο των υπόπτων για την δολοφονία της Μυρτώς.

Ο Αλέκος συνειδητοποιεί για πρώτη την έκταση του προβλήματος του γιου του. Αντιλαμβάνεται ότι ο αντικειμενικός σκοπός του είναι να τιμωρήσει τον ίδιο για όλους τους εξευτελισμούς που υπέστη μικρός και να σύρει το όνομά του στη λάσπη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νεκρός ο Άγγελος

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος θα προβεί σε ενέργειες που δεν θα μπορεί να ελέγξει

Και το χειρότερο είναι πως τα καταφέρνει. Καταστρέφοντας όλα τα πειστήρια εναντίον του Άγγελου, ο Αλέκος είναι ανυπεράσπιστος απέναντι στις κατηγορίες του γιου του.

Πόσο μάλλον που στο πλευρό του Άγγελου έχει σπεύσει η Κλειώ, η δυναμική κι επιτυχημένη αδελφή της Υβόννης, δικηγόρος κι αυτή, η οποίος κατέχει το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Αλέκου.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εύχεται να σαπίσει ο γιος του μέσα στην φυλακή

Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα στήνουν νέο κόλπο για τον δολοφόνο της Μυρτώς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης απαγάγουν ένα παιδί

Αυτό που η αποκάλυψή του θα σημάνει το οριστικό τέλος της καριέρας του και την πλήρη καταστροφή του. Η Κλειώ γνωρίζει πως ο Αλέκος ουδέποτε πήρε στα χέρια του το πτυχίο της Νομικής. Ολόκληρη η καριέρα του είναι βασισμένη σε ένα ψέμα…

Και ενώ ο Αλέκος προσπαθεί με κάθε μέσο να σπιλώσει τις υπολήψεις του Δημήτρη και της Άννας και να αχρηστέψει τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει για την υπόθεση, ο Άγγελος συνεχίζει να φέρεται κάθε μέρα και πιο αλλοπρόσαλλα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 20 , 21

Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης παίρνουν διαζύγιο

Οι κρίσεις του οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι πρέπει να νοσηλευτεί και έτσι μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Όμως, κατά την επιστροφή του φυλακή μετά από την σύντομη νοσηλεία του, ο νεαρός δικηγόρος θα πέσει νεκρός, θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Και το ερώτημα είναι: ποιος διέταξε τον θάνατό του; Το τέλος του Άγγελου βάζει οριστικά «ταφόπλακα» στην υπόθεση και η Άννα αποφασίζει να χαρίσει ξανά στον Δημήτρη την ελευθερία του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας σκαλίζει τα μυστικά του Σταύρου

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός βρίσκει και θάβει το πτώμα του Κοσμά

Όπως το βλέπει, ο γάμος ανάμεσά τους ήταν ένα νομικό «τερτίπι» για να γλιτώσει η ίδια από τα νύχια του Σταύρου και πλέον δεν υφίσταται λόγος συνέχισης της κωμωδίας. Πως θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν η Άννα θα του «σερβίρει» τα χαρτιά του διαζυγίου; Θα είναι αυτό το άδοξο τέλος της σχέσης τους; Θα πέσει ο Δημήτρης στα πατώματα μετά το διαζύγιο για χάρη της Άννας; Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close