Παγιδευμένοι-Άγγελος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο επισκέπτης που δηλητηριάζει τον Άγγελο στην φυλακή.

Αχ μωρέ τον καημένο… Σιγά μην τον λυπηθούμε κιόλας

Στους Παγιδευμένους, ο χρόνος που έχει δώσει διορία ο Άγγελος για να πραγματοποιήσει τις απειλές του τελειώνει, αλλά λίγο πριν την αντίστροφη μέτρηση, ο ίδιος θα βρεθεί στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή.

Η Κατερίνα, μη μπορώντας να περιμένει τον Άγγελο να πραγματοποιήσει τις απειλές του, πηγαίνει να τον δει στη φυλακή. Την ίδια ώρα ο αδελφός της ο Σταύρος την ψάχνει σαν τρελός για να μην κάνει κάποια ανοησία, αλλά δεν τη βρίσκει. Εκείνη δηλώνει επισκεπτήριο και ο φύλακας πηγαίνει να τον ειδοποιήσει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον φόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα της

Όμως ο Άγγελος είναι αναίσθητος στο κρεβάτι και δεν ξυπνάει με τίποτα. «Ο σφυγμός του είναι πολύ αδύναμος. Φωνάξτε ασθενοφόρο», φωνάζει ο φύλακας και τον παίρνουν με το φορείο. Η Κατερίνα ακολουθεί και μάλιστα συνοδεύει τον Άγγελο με το ασθενοφόρο.

Τη συγκριμένη σκηνή βλέπει από μακριά ο Δημήτρης. Ρωτάει να μάθει ποιος είναι ο φυλακισμένος και τι έχει συμβεί. «Είναι ο Άγγελος Χατζής. Τον βρήκαν αναίσθητο στο κρεβάτι. Δεν υπάρχουν εκδορές. Ίσως είναι καρδιακή προσβολή», του απαντούν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Χρύσα μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο αδικοχαμένος αδερφός του Σπύρου

Ο Δημήτρης εξετάζει το κελί. «Να σφραγιστεί και να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος», δίνει εντολή. Την ίδια ώρα η Κατερίνα τηλεφωνεί στον Σταύρο και τον ενημερώνει, ενώ η Αννα που βρίσκεται με την Κλειώ, μαθαίνει κι εκείνη τα νέα, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, όπως και ο Αλέκος. Όλοι τρέχουν στο νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης συναντά την Αννα. «Κάτι έγινε. Δεν είναι φυσιολογικό. Στις 6 το απόγευμα λήγει η διορία που μας έχει δώσει ο Άγγελος με τους εκβιασμούς του και μία ώρα πριν τη λήξη της είναι στο νοσοκομείο και σε αυτή την κατάσταση», της λέει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έτσι θα είναι το τέλος του πρώτου κύκλου

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα γίνει για ακόμη μια φορά η ασπίδα του Θοδωρή

Στο μεταξύ η Υβόννη κλαίει απαρηγόρητη για τον γιο της και όλοι νιώθουν οίκτο γι’ αυτή την πονεμένη γυναίκα. Όσοι βρίσκονται στο νοσοκομείο περιμένουν με αγωνία το ιατρικό ανακοινωθέν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στην φυλακή

Η γιατρός βγαίνει και λέει: «Βρέθηκε στο αίμα του ποσότητα δηλητήριου που προκάλεσε την καρδιακή προσβολή». Είναι πλέον βέβαιο ότι κάποιος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Άγγελο μέσα στη φυλακή. Και τώρα το νέο ερώτημα είναι… ποιος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close