Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα τιμωρήσει τον Άγγελο

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Άγγελος θα μαρτυρήσει από τον Γεράσιμο 

Πολύ τον πάω αυτόν τον άνθρωπο…

Ο Στέφανος Κυριακίδης είναι ηθοποιός των μεγάλων ρόλων και ερμηνειών, που με ό,τι καταπιάνεται αφήνει το ισχυρό δημιουργικό του αποτύπωμα.

Τη φετινή σεζόν τον απολαμβάνουμε στην αστυνομική δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» όπου υποδύεται τον Γεράσιμο, έναν αρχιμαφιόζο που έχει τις δικές του αρχές και θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο επισκέπτης που δηλητηριάζει τον Άγγελο στην φυλακή

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-Θοδωρής

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον φόνο του Άγγελου

Ο Στέφανος, λοιπόν, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Tv24 και συγκεκριμένα στην Κωνσταντίνα Γαρνέλη κάνοντας αρκετα spoiler για την σειρά Παγιδευμένοι και τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Ο Γεράσιμος είναι άνθρωπος του υποκόσμου. Είναι πατέρας του Σπύρου και της Ελένης, του διοικητή της αστυνομίας και παππούς του Δημήτρη, του Θοδωρή και της μικρής Δάφνης. Τον είδαμε πρώτη φορά όταν ο Δημήτρης τον επισκέφθηκε για να ζητήσει τη βοήθειά του στη φυλακή.

«Δεν είναι απλά άνθρωπος του υποκόσμου, αλλά νονός της νύχτας και νάρκισσος. Το έχουν αυτό οι μαφιόζοι. Τα εγγόνια του γνωρίζουν ότι ο παππούς τους έχει πεθάνει, αυτό τους είπε ο Σπύρος. Από την άλλη, ο Γεράσιμος ξέρει όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένειά του. Εχει μεγάλη αγάπη στα παιδιά και στα εγγόνια του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα της

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος αναστατώνει τη ζωή όλων

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Χρύσα μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα

Ίσως έχει κι ενοχές. Αυτή η επίσκεψη ήταν η πρώτη του Δημήτρη στη φυλακή. Δεν ξέρω πώς γνώριζε ότι ο παππούς του δεν έχει πεθάνει. Ηταν δέκα χρόνια κρατούμενος και τώρα αποφυλακίστηκε. Το χαρακτηριστικό του είναι πως… είναι απρόβλεπτος. Δεν ξέρεις ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα, αλλά σίγουρα βρίσκεται πάντα μπροστά από τους άλλους».

Γι’ αυτό και βρήκε αμέσως αυτό που του ζήτησε ο Δημήτρης, τον ταξιτζή που μετέφερε το βράδυ της δολοφονίας τη Μυρτώ.

«Δεν κοίταξε καν το χαρτί που του έδωσε. Γενικά δεν λέει πολλά. Είπε “θα το βρούμε”. Εδωσε την εντολή και βρήκε αυτό που του ζήτησε ο εγγονός του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο αδικοχαμένος αδερφός του Σπύρου

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει στον Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έτσι θα είναι το τέλος του πρώτου κύκλου

Επειδή όμως είναι άνθρωπος των έργων και του είχε ζήτησε με τη σειρά του αντάλλαγμα, τον πήρε τηλέφωνο και του είπε: “Δεν είσαι εντάξει. Πρέπει να μου φέρεις τον Θοδωρή. Αν δεν μου τον φέρεις θα έρθω εγώ”. Η αποφυλάκισή του έγινε χωρίς να φανεί».

Στο παρελθόν τον είχε συλλάβει ο ίδιος του ο αδελφός.

«Ναι, αλλά τότε δεν καταδικάστηκε. Ηταν άδικη η σύλληψη. Μετά από αυτό ο Γεράσιμος εξαφανίστηκε. Τον πείραξε αυτό που έγινε; Ποιος ξέρει. Πάντως δεν του έφταιξαν η γυναίκα και τα παιδιά του που τους άφησε. Έμπλεξε με τον υπόκοσμο και αναρριχήθηκε.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα γίνει για ακόμη μια φορά η ασπίδα του Θοδωρή

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει στον Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Έγινε αρχινονός και τον ξέρουν οι πάντες. Ο τύπος αυτός είναι διαχρονικός. Αυτός πάει παντού, σε όλα τα κράτη, σε όλες τις θέσεις και σε όλα τα βασίλεια. Και σαν γνήσιος κακοποιός έχει τους κανόνες του και λατρεία στην οικογένειά του. Γι’ αυτό πάει και μένει στο σπίτι του γιου του με το έτσι θέλω».

Ο Γεράσιμος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ενεργό δράση;

«Αλίμονο. Έχει λέσχη, μπράβους, η δουλειά δεν σταματάει ποτέ. Ο Σπύρος και ο Δημήτρης γνωρίζουν ότι είναι… επαγγελματικά ενεργός, αλλά δεν τους δίνει περιθώρια. Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ από όλα σε αυτόν τον ρόλο είναι ότι ο Γεράσιμος έχει παρελθόν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στην φυλακή

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει στον Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος βγάζει τα άπλυτα όλων στην φόρα

Με ιντριγκάρει αυτός ο τύπος γιατί είναι στη φυλακή, τον τρέμουν όλοι. Είναι έξω; Βρίσκει τις άκρες του παντού. Δεν τον αγγίζει τίποτα. Λειτουργεί ως γνήσιο αρσενικό, αλλά όχι παλιάς κοπής, γιατί αυτός για ό,τι κάνει αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

Έχουμε όμως σε εκκρεμότητα την υπόθεση του Κοσμά, ενώ ο Άγγελος μέσα από τη φυλακή ετοιμάζει σχέδιο εκδίκησης.

«Το ερώτημα είναι πόσο καλά θα περάσει ο Αγγελος στη φυλακή (δείτε εδώ τι θα πάθει!). Για να δούμε… Η σειρά αυτή έχει πολύ ωραίες αντιθέσεις και η ιστορία είναι γεμάτη ανατροπές που είναι πολύ δυνατές. Τις εξωτερικές ανατροπές τις δημιουργούν οι εσωτερικές αντιθέσεις. Η δομή της σειράς είναι ασυνήθιστη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης χαντακώνεται

Παγιδευμένοι: Αυτός σκότωσε τον Άγγελο στο δάσος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η απόπειρα αυτοκτονίας που ανατρέπει τα πάντα

Το κοινό προσπαθεί να ερμηνεύει τι έχει συμβεί. Οι συγγραφείς δίνουν στους τηλεθεατές μεγάλο χώρο για να ερευνήσουν και οι ίδιοι υποθετικά τι έχει προηγηθεί ή τι έπεται. Έχουμε λοιπόν να δούμε ακόμη πολλές και ανατρεπτικές ιστορίες».

Να την προστατεύσει με ποιους τρόπους

Για παράδειγμα ο τύπος που πήγε να μαχαιρώσει τον Θοδωρή μέσα στη φυλακή μας άφησε χρόνους. Δεν το έκανε ο ίδιος. Έναν μπακλαβά τον κέρασαν στο κελί κι έγινε το κακό… τον δηλητηρίασαν.

Καθώς οι άλλοι συγγενείς είναι από την πλευρά του νόμου μήπως προετοιμάζει τον Θοδωρή να πάρει τη θέση του;

Βέβαια και τον θεωρεί διάδοχο του. Ο Θοδωρής είναι η αδυναμία του. Ο Γεράσιμος είναι και καλός παιδαγωγός. Όταν ο πιτσιρικάς πάει κάποια στιγμή να τον κλέψει ο παππούς του ρίχνει μπουνιά και βλέπει τον ουρανό σφοντύλι. Από την άλλη όμως παρακολουθεί και την βράβευση του γιου από το σώμα και καμαρώνει.

Φαντάζομαι ότι ένας τέτοιος άνθρωπος έχει διασυνδέσεις και με την εξουσία.

Φυσικά. Οι εμπλεκόμενοι στην παρανομία δεν είναι μόνο οι υποφαινόμενοι. Ο Γεράσιμος έχει πολλά να πει. Έχει πλοκάμια, διασυνδέσεις και τον έλεγχο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος εκβιάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία του Κοσμά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχονται μεγάλες ανατροπές

Βλέπει τα πάντα. Ξέρει τα πάντα. Είναι εκτός κοπαδιού γιατί ελέγχει το κοπάδι. Είναι όμως ειδικός γιατί δεν απέφυγε την τιμωρία. Μπήκε στη φυλακή.

Όταν στη συμπλοκή που είχε ο Θοδωρής με τον Κοσμά σκοτώθηκε ο πατέρας της Άννας, ο Σπύρος αποφάσισε να βοηθήσει τον γιο του για να κρύψει το πτώμα. Και εκεί είχε εμπλοκή ο Γεράσιμος;

Ο Σπύρος, φύσει τίμιος άνθρωπος, τα έχασε και πάνω στην ταραχή του έκανε λάθη. Και αυτά τα λάθη κάποιος έπρεπε να τα διορθώσει. Δεν ξέρει το παιδί από τέτοια και με απογοητεύει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Παγιδευμένοι-Θοδωρής

Ο Κοσμάς θεωρείται αγνοούμενος. Ο Θοδωρής κάποια στιγμή θα τα πει όλα στον παππού του, και για το έγκλημα και για τα ναρκωτικά.

Ο Σπύρος αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στον πατέρα του;

Δεν τον δέχεται με τίποτα. Θα ήθελε ο πατέρας του να είναι πεθαμένος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close