Παγιδευμένοι-Ανδρέας

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σπύρος βγάζει τον Ανδρέα απο την υπόθεση της Άννας.

Γιατί Σπύρο; Φοβάσαι κάτι;;

Στη φυλακή, η Άννα έχει αρχίσει να γράφει τις σκέψεις της. Σπάει το κεφάλι της να θυμηθεί τι συνέβη εκείνο το βράδυ αλλά δεν τα καταφέρνει. Ούτε και η συνεδρία που κάνει με την ψυχολόγο την βοηθάει.

Ο Σπύρος που έχει μάθει ότι ο Αντρέας ενημερώνει κρυφά τον Δημήτρη για τα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες, του ανακοινώνει ότι τον βγάζει από την υπόθεση της Άννας.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι : Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης φωτογραφίζει την Μάρθα Λαμπίρη να πλέκει στα backstage γυρίσματα της σειράς

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος αντιμέτωπος με αλήθειες που δεν μπορεί να αντέξει

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος ενώνεται με τον Θοδωρή

Όπως του εξηγεί, το κάνει για να προστατέψει τον γιο του, αφού με αυτά που κάνει είναι σίγουρο ότι θα χάσει τη δουλειά του. Παράλληλα ο Αλέκος πηγαίνει στον Σταύρο και του αποκαλύπτει όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει εναντίον του Δημήτρη και της Άννας, κάνοντας έξαλλο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το στοιχείο που βγάζει την Άννα ένοχη

Παγιδευμένοι-Σπύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος έχει σκοτώσει ολόκληρη οικογένεια

Εκείνο όμως που τον βγάζει εκτός εαυτού είναι όταν πιάνεται στο γραφείο του τον Δημήτρη να προσπαθεί να δει τα στοιχεία του φακέλου που του πήγε ο Σπύρος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το τέλος του Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ρισκάρει τα πάντα

Όπως εξηγεί στον πατέρα του δεν μπορεί να τον καλύπτει άλλο και είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει τους ανώτερους του. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο Δημήτρης έχει πάρει ήδη την απόφασή του. Πηγαίνει στο γραφείο του, βγάζει μία κόλλα χαρτί και συντάσσει την παραίτηση του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close